JasnePiasek pisze:Po polerce wrzuć fotki - powzdychamy
Raczej nie...WichuTM pisze:I wtedy padnie tekst - klima do nabicia hehe
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
JasnePiasek pisze:Po polerce wrzuć fotki - powzdychamy
Raczej nie...WichuTM pisze:I wtedy padnie tekst - klima do nabicia hehe
Taki jest plan. W sobotę, o ile pogoda pozwoli, zaczynam działać. Generalnie lakier zły nie jest, ale zawsze może być lepszy Wiadomo, kupuje się oczami, ale też grupa zainteresowanych takim autem, to będzie ułamek procenta zainteresowanych VW, czy Audi. Więc trzeba będzie trafić na konkretnego kupca.Piasek pisze:Masz ciemny lakier - popracuj nad nim trochę i zrób lustro.
Świecić się ma, ale lakier. Wnętrze ma być czyste i pachnące (albo i bezzapachowe, choć zastanawiam się, czy jest jakiś środek do skóry, który uwydatniałby jej zapach?). Żadnych plaków, mycia silnika itp. Silnik jest suchutki, czysty, choć nie myty, więc nic z nim nie będę robił.Piasek pisze:Świeci się ? wnętrze ocieka plakiem tak zalane, silnik wymyty i podobnie jak wnętrze drugi pojemnik plaka poszedł
Nie mam pojęcia. Zastanawiam się też, czy wystawiać go z setupem "podróżnym" że tak go nazwę, czyli belkami, boxem i 2 uchwytami rowerowymi, bo wszystko jest oryginalne Volvo Thule, więc fajnie się to prezentujeWichuTM pisze:Ile będziesz cenił to auto po zabiegach o których wspomniałeś?
Dokładnie - jeszcze trochę ich jeździ, ale stan ich jest zazwyczaj skrajny - albo trupy jeżdżące, bo nie chcą przestać jeździć, albo ładne sztuki od fanatykówWichuTM pisze:Jak zobaczyłem Twoje auto w temacie wydawało mi się, że wczesśniej takiego nie widziałem, ale ostatnio zacząłem się rozglądać po parkingach itp to faktycznie, jest ich trochę ale stany są skrajne, albo bardzo ładny, albo taki szrocik.
pasta do butów - maźnij troszeczkę gdzieś w niewidocznym miejscu pod fotelem - od razu w kabinie roztacza się cudowny "mechaniczny zapach fabryki"herbu pisze:czy jest jakiś środek do skóry, który uwydatniałby jej zapach
Wstałem i mam zakwasy - mając Volvo, siłownia zbędnaPiasek pisze:Witaj w klubie - miałem W210 kombi...
W czasie w którym obleciałem całe auto woskiem i ręcznie polerowałem - zrobiłbym 6 szt Seicento
W tygodniu jestem umówiony do mechanika i zobaczymy co z tego wyjdzie, więc na razie nic nie wspominałem. Sam układ wydaje się być ok, komputer nie pokazuje żadnych błędów, więc zobaczymy.WichuTM pisze:Czytając opis ogłoszenia, nic nie wspomniałeś o klimie, tzn, że udało się naprawić?
Dzięki za poradę - nie myślałem o tym, a teraz już wiem, że to dobry pomysł.WichuTM pisze:Polecam Ci wystawić to auto na giełdzie klasyków, bo na to trzeba amatora..
ciesz się ze nie musisz pchaćherbu pisze:Wstałem i mam zakwasy - mając Volvo, siłownia zbędna
Cieszę się, bo ostatnio przepychałem go pod domem dosłownie ze 20 metrów. Nie chciało mi się po kluczyki pójść do domu i ze szwagrem go pchaliśmy. Ledwo daliśmy radęPiasek pisze:ciesz się ze nie musisz pchać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości