Witam wszystkich audiomaniaków !!!
Mam pytanko zwłaszcza do Kususa20 , zamierzam wygłuszyć drzwi w mojej mk3 ponieważ nigdzie nie mogę dostać blachy aluminiowej to zakrycia większych dziur zamierzam użyć laminatu i mam pytanko jak to się sprawuje i czy może być taki jak znalazłem na allegro - podaje linka
http://www.allegro.pl/item162496648_lam ... _fvat.html

Wygłuszenie !!!! Laminat ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- 
				attenzione
- Nowicjusz 
laminat jak laminat, nada sie, ale mysle ze bedziesz mial ogromne trudnosci z zaslonieciem tych dziur w drzwiach gdyz nie sa one "plaskie" nie sa ulozone w jednej plaszczysnie z tego co pamietam, wiec laminatu tak jak blachy nie powyginasz
mozesz uzyc laminatu, ale musi on zapewniac pewna sztywnosc pozdrawiam
 pozdrawiam

mozesz uzyc laminatu, ale musi on zapewniac pewna sztywnosc
 pozdrawiam
 pozdrawiam- Kubus20
- VW Baron 
- Kontakt:
To coś z aukcji odpada. Nie do takiego zastosowania. Pisząc laminat mam na myśli matę szklaną nasączoną żywicą wymieszaną z utwardzaczem. Da się to uformować praktycznie w każdy kształt, a po zaschnięciu jest sztywne.
Poszukaj dobrze tej blachy aluminiowej jednak, bo dziwi mnie to, ze nie możesz nigdzie znaleść. Dla chcącego... Popytaj wśród znajomych, w sklepach budowlanych itp.
Jeżeli nie znajdziesz to alternatywą sa twarde maty na te większe dziury i na to taśma dekarska. Albo powyginac odpowiednio płaskowniki i nato dopiero kleić matę.

Poszukaj dobrze tej blachy aluminiowej jednak, bo dziwi mnie to, ze nie możesz nigdzie znaleść. Dla chcącego... Popytaj wśród znajomych, w sklepach budowlanych itp.
Jeżeli nie znajdziesz to alternatywą sa twarde maty na te większe dziury i na to taśma dekarska. Albo powyginac odpowiednio płaskowniki i nato dopiero kleić matę.
- 
				attenzione
- Nowicjusz 
- Kubus20
- VW Baron 
- Kontakt:
Proszę Cię. Mam u siebie otwory zaślepione laminatem. Pracowałem z laminatem ponad półroku dzień w dzień po 8 godzin i uwierz mi, że pękanie możesz włożyć między bajki. Odpowiednia mata o odpowiedniej gęstości i jest git. I nie 2 warstwy tylko 4UcHO pisze:Kubus: mata sama sie nie nada, przy mrozie i mocniejszym systemie przednim nawet dwie naklejona jedna na druga pekaja, tak to ma sie do siebie niestety
 i będzie git.
 i będzie git.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości