pzdr
 pzdr 
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
 pzdr
 pzdr 
a czemu to, z powodu świec i które wybrać ?DeGie pisze:ale już zgłupiałem
po części masz rację, wiele elementów czy całych maszyn produkowanychghoost pisze:a ja najtansze mozliwe w motoryzacyjnym kupielem, istry bodajrze i grzeja jak trzeba, bez zadnych problemow... nie oszukujmy sie ale technologia wykonania i jakosc nie moze sie znaczaco roznic w dzisiejszych czasach... tylko firma i marka... wiem cos o tym bo pracuje w firmie gdzie robimy elemendty do mesia i daci i niczym sie nie roznia a w cenie i owszempzdr

). Kupiłem samochód a nie skarbonkę. Taniośc i ogólnodostępnośc częsci było głównym kryterium wyboru golfa.
). Kupiłem samochód a nie skarbonkę. Taniośc i ogólnodostępnośc częsci było głównym kryterium wyboru golfa.też tak myslałem, kupiłem i po 2 miesacach padły 3, a potem 4. A miałem takieboro50 pisze:Ja do swojego JP kupiłem właśnie świece Iskry po 16zł za szt i wcale nie narzekam.

, szybko się grzeją, autko pali na strzała i chodzą juz 2 lata. Za komlet dałem 160zł. Opłacało się bo wg mnie zaoszczędziłe. bo na iskry w ciagu 10 m. wydałem 160zł, na na BERU w ciągu 2 lat nic i dlaej pięknie grzeją
 , szybko się grzeją, autko pali na strzała i chodzą juz 2 lata. Za komlet dałem 160zł. Opłacało się bo wg mnie zaoszczędziłe. bo na iskry w ciagu 10 m. wydałem 160zł, na na BERU w ciągu 2 lat nic i dlaej pięknie grzeją   Co marka to marka nikt mnie nie przekona.
  Co marka to marka nikt mnie nie przekona. 

Dla mnie to hała !!! A te oszczędności to są wirtualne !!
 Dla mnie to hała !!! A te oszczędności to są wirtualne !!  pzdr
  pzdr

można i tak to nazwać.RobertP pisze:a czemu to, z powodu świec i które wybrać ?
Fakt, każdy ma swoje zdanie...boro50 pisze: ...

i wszystko jasne
  i wszystko jasne  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości