Napiszę Ci na PW, ale nikomu nie powiem...barteKKK03 pisze:Skąd wiesz?
[Rallye G60] by jarecki & barteKKK03
Moderator: G0 Karcio
może i rallye nie znam się jeszcze aż tak na tych tematach ale są śliczne i chciałbym taką tapicerkę do swojego samochodziku, foteliki również... 
A ile mogą kosztować rallye????

no za taką cene to raczej dla mnie nie jest osiągalne...duudii pisze:o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętam
może się wypowiedzą właściciele na ile utargowali
A ile mogą kosztować rallye????
Pora zmieniać swój swiat, więc zaczne od Golfika...
						- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
ygd, tu chodzi znow o fotele z tego co wyczytalem 
Morganelo, rallye to model golfa a fotele w nim to recaro 

[ Dodano: 24 Lis 2006 20:46 ]
Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro... bo od poczatku nie bardzo wiedzialem o ktore foteliki ci chodzi

Morganelo, rallye to model golfa a fotele w nim to recaro

[ Dodano: 24 Lis 2006 20:46 ]
Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro... bo od poczatku nie bardzo wiedzialem o ktore foteliki ci chodzi

[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
						SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- barteKKK03
- V.I.P. 
Ceny są naprawdę zróżnicowaneMorganelo pisze:A ile mogą kosztować rallye????
 ale to raczej wyższa półka cenowa, części tez są drogie i to bardzo
 ale to raczej wyższa półka cenowa, części tez są drogie i to bardzo  

Tak, to też są Recaro, lecz niestety obite skóra przez poprzedniego właściciela i nie jest to już oryginalna tapicerkagrzaneczka997 pisze:Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro

mnie chodzi o foteliki tak jak pisał grzaneczka997, to ile mogą kosztować takie foteliki recaro do mk2???

a jeśli chodzi o cene samochody rallye to spora jest rozbierzność i pewnie są to tylko i wyłącznie białe kruki wśród VW-ów...ygd pisze:Ile? od 3 do 300tyś
						- barteKKK03
- V.I.P. 
Taki wzór jak u mnie to rzecz nieosiągalna w Polsce, mówię konkretnie o takim wzorze tapicerkiMorganelo pisze:mnie chodzi o foteliki tak jak pisał grzaneczka997, to ile mogą kosztować takie foteliki recaro do mk2???
 ale myślę że jak bym zawołał 1500 za same fotele to by nie było krzywdy dla kupującego
 ale myślę że jak bym zawołał 1500 za same fotele to by nie było krzywdy dla kupującego  Ale nie sprzedaje!!!
 Ale nie sprzedaje!!!A jeśli chodzi o główny wątek tematu to jak dla mnie silniczek przedstawiony przez...
TheGwiazdor napisał/a:
Ja tam bym włożył do tego rallye 2.9 VR6 i do tego kompresor...
...jest to całkiem niezłym rozwiązaniem i chętnie widziałbym go u siebie:) ale to tylko marzenia:) cóż może kiedyś w dalekiej przyszłości...

TheGwiazdor napisał/a:
Ja tam bym włożył do tego rallye 2.9 VR6 i do tego kompresor...
...jest to całkiem niezłym rozwiązaniem i chętnie widziałbym go u siebie:) ale to tylko marzenia:) cóż może kiedyś w dalekiej przyszłości...
						Czy 180PSI to dużo z 9A to się okaże przed Majem. Mój bez większych starań na digi1 ma mieć tyle. Za doradztwo w przeróbkach będę dziękował dwum osobom tylko, bo one stwierdziły, że jest to realne.ygd pisze:44konie przyrostu to bardzo dużo w przypadku wolnossącego motoru...jakoś trudno uwierzyć. Podobną moc miało białe MK2 z rallye frontem, na gaźnikach.
Oprócz jakiś mega wykręconych wałków musiałoby być zmieniona cała masa innych rzeczy.
Jeśli faktycznie są ostre wałki i kilka innych modów, ja bym oscylował w okolicach 160-165ps.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY