wiec sie za bardzo nie orientuje
 wiec sie za bardzo nie orientuje  Najdziwniejsze jest to ze przy wyjmowaniu zapasu uslyszalem charakterystyczne "pss" po czym zobaczylem ze mam zabitego gwodzia w karoserii , w miejscu zapasowki
 Najdziwniejsze jest to ze przy wyjmowaniu zapasu uslyszalem charakterystyczne "pss" po czym zobaczylem ze mam zabitego gwodzia w karoserii , w miejscu zapasowki   

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

wiec sie za bardzo nie orientuje
 wiec sie za bardzo nie orientuje  Najdziwniejsze jest to ze przy wyjmowaniu zapasu uslyszalem charakterystyczne "pss" po czym zobaczylem ze mam zabitego gwodzia w karoserii , w miejscu zapasowki
 Najdziwniejsze jest to ze przy wyjmowaniu zapasu uslyszalem charakterystyczne "pss" po czym zobaczylem ze mam zabitego gwodzia w karoserii , w miejscu zapasowki   

przerabiałem to samo w GTI. Oryginalne alufelgi. W jednym walenie młotem przez drewno pomogło, w drugim brakło mi siły. Więc przejechałem się kawałek na poluzowanych śróbach i załatwione.greg pisze:5kg młot i w rant felgi parę razy - dopiero puściło.
 najwazniejsze ze pomoglo!!!
  najwazniejsze ze pomoglo!!!Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 91 gości