będzie wszystko dobrzekaczek77 pisze:Andrey.powertech, Chodzi Ci o pompe wtryskową? Pompe wtryskową mam nowszego typu taka jak jest np w ASV z nastwanikiem HDK 238.
Da rade ogarnąć to wszystko do kupy zeby to działało?
zmiana ecu z 16bit na 012xx golf 3
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Andrey.powertech
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: zmiana ecu z 16bit na 012xx golf 3
-
- Użytkownik
Odgrzebuje kotleta, ale wydaje mi się że zasadnie, może ktoś się jeszcze odniesie. Sporo ludzi przechodziło z 68pin do edc15. Ja mam takie pytanie, jak poradziliście sobie z przekrojami przewodów zasilających ECU. Stare ecu jest zasilane przez przekroje 1.0mm2, nowe ecu ma znacznie grubsze kable zasilające - 2.5mm2 na pin, i to wydzielone z punktów plusowych i masowych z przewodów 5mm2.
Czy robiąc swap na EDC15 nie zwróciliście na to uwagi? Czy wszystko wam dobrze pracuje na tych cienkich kablach zasilających z 68pin?
Czy robiąc swap na EDC15 nie zwróciliście na to uwagi? Czy wszystko wam dobrze pracuje na tych cienkich kablach zasilających z 68pin?
-
- Użytkownik
NIKT???? to ile tutaj tych golfów zostało co jeżdżą po swapie z 68pin na edc15? już wszystko na złomie? nikt nie robił takiego swapa i nie powie czy przewody oryginalne się upaliły czy nie?