na wąskich zderzakach.
 na wąskich zderzakach.
 na wąskich zderzakach.
 na wąskich zderzakach.
 mam do kupienia fajne keskiny k1 16 x 9j 15et 5x100  . Widziałem je tylko na foto bo nie mam możliwości teraz wrócić do pl i ich obejrzeć
  mam do kupienia fajne keskiny k1 16 x 9j 15et 5x100  . Widziałem je tylko na foto bo nie mam możliwości teraz wrócić do pl i ich obejrzeć   czy  tę 9j mi wejdzie z przodu bez ocierania?  Oczywiście gwint również już na stanie  I ranty sklepane i blotnik delikatnie przy tym wyciągnięty (narazie sierpy nie są w planie ) ,  no i może dodam że zawieszenie kompletne od vr golf 3 i paska to już trochę szerzej stoi nawet na oryginalnych felgach z vr . No i może ktoś wię czy te keskiny k1 mają dość ciekawy rant -?  Bo zależy mi na większym żeby to spolerowac ... proszę o pomoc
  czy  tę 9j mi wejdzie z przodu bez ocierania?  Oczywiście gwint również już na stanie  I ranty sklepane i blotnik delikatnie przy tym wyciągnięty (narazie sierpy nie są w planie ) ,  no i może dodam że zawieszenie kompletne od vr golf 3 i paska to już trochę szerzej stoi nawet na oryginalnych felgach z vr . No i może ktoś wię czy te keskiny k1 mają dość ciekawy rant -?  Bo zależy mi na większym żeby to spolerowac ... proszę o pomoc   

Tak 4 x ET30 i 4 x 9J opony 215 z naciągiemStalu pisze:antracid, 4x Et30 ?
Stalu pisze: resztę info masz w tym temacie
Stalu pisze:Stalu pisze: resztę info masz w tym temacie

+ dystanse to wyjdzie et 5 i 0 cieniutko to widzęzawa44 pisze: 16' 7,5j et20
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości