przerywanie silnika w zakresie obr.1800-2400
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam wszystkich  przeszukałem i przekopałem mase tematów  i nic dalej odpowiedzi dokładnej brak  sprawa wygląda tak  w golfie  1,9 tdi alh  miałęm problem  turbina wchodziła w tryb awaryjny nie ciągnęła   została wymieniona gruszka    ale niestety ktoś kiedyś poszedł na skróty była zła synchronizacja rozrządu i  zły kąt wtrysku auto  ledwo co odpalało  zostało to zrobione    i teraz została sprawa przerywania szarpania przy lekkim dodawaniu gazu albo trzymaniu gazu na obrotach 1800-2400 na jałowym biegu nic się nie dzieje   przy jeździe na wszystkich biegaj jest to samo 1800-2400 posiadam vag  311 proszę o ewentualne  wskazania co sprawdzić i  czy da rade to zrobić samemu  czy nie prawidłowo ustawiona  gruszka  regulacja jej albo  wadliwa gruszka została  wymieniona na używkę  może być przyczyną  tego ??    znowu od  kolegi słyszałem  o nastawniku  za wszystkie pomysły odpowiedzi z góry dziękuje

- 
				bioly05011
 - VWGolf.pl Killer

nastawnik możesz sprawdzić,otwórz go z wierzchu,gorna pokrywka i zobacz czy kiedykolwiek był otwierany,tzn pod plastikową osłoną są połączenia zgrzewane jak takie są czyli nie był ruszany,bo jak lutowane to był otwierany,i mogą być zimne luty ...

Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
						- 
				bioly05011
 - VWGolf.pl Killer

może sprawdzić sterujacy miernikiem 100 ohm...

Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
dobra sprawdzę wtrysk sterujący ma ktoś może jakieś zdjęcia poglądowe  co i jak  i zdjęcia  tego nastawnika mam wykręcić 4 śruby i podnieść te  denko całe co jest    odrau jak się patrzy na pompe ??