Byłem juz u wielu mechaników i słyszałem wiele porad (a to pompa oleju słabe ciśnienie daje, ato że coś z  układem korbowo tłokowym skączywszy na tym że mam luz na tłokach!!Proszę was o poradę co to może byc niektórzy mówią ze popychacze muszą się ułożyć ale ile czasu to trwa i czy może zna ktoś dobrego mechnika w Radomiu??Pozdrawiam!!
 Byłem juz u wielu mechaników i słyszałem wiele porad (a to pompa oleju słabe ciśnienie daje, ato że coś z  układem korbowo tłokowym skączywszy na tym że mam luz na tłokach!!Proszę was o poradę co to może byc niektórzy mówią ze popychacze muszą się ułożyć ale ile czasu to trwa i czy może zna ktoś dobrego mechnika w Radomiu??Pozdrawiam!! [ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 10:07 ]
A jeszcze dodam że to 1,8 ABS 93' 240000km przejechane podobno czekam na jaką kolwiek poradę!!

umnie tez cyka z reguły jak dłuzej postoi ale teraz prawie non stop i teraz juz sam niewiem bo tak czy tam post ten chciałem wyminic popychacze ale teraz juz niewiem czy to to
  umnie tez cyka z reguły jak dłuzej postoi ale teraz prawie non stop i teraz juz sam niewiem bo tak czy tam post ten chciałem wyminic popychacze ale teraz juz niewiem czy to to  
 a najgorsze jest to ze dałem mechanikowi 320zl i jest bez zmian!!Jak przyjdzie wam coś do głowy co z tym fantem zrobić to czekam na poradę może miał już ktoż taki prblem!!
 a najgorsze jest to ze dałem mechanikowi 320zl i jest bez zmian!!Jak przyjdzie wam coś do głowy co z tym fantem zrobić to czekam na poradę może miał już ktoż taki prblem!!  najprawdopodobniej mam już zuzytą głowice tak jak to "TAZ" pisze jednak przyzwyczaić sie do tego wiem że bedzie trudne
 najprawdopodobniej mam już zuzytą głowice tak jak to "TAZ" pisze jednak przyzwyczaić sie do tego wiem że bedzie trudne