maro pisze:czarny22, wiesz mnie sie wydaje ze mam za mocno wlasnie napiety pasek, a ten dzwiek jest tylko na cieplym wlasnie, na zimnym jest cichutko, ale u mnie to jest bardziej takie buczenie zmieniajace dzwiek w zaleznosci od obrotow silnika, ja jutro tez sprawdze ta rolke, naszczesci mam jeszcze stara to ja zaloze i zobaczymy
u mnie tez to przypomina buczenie tylko w przeciwienstwie do ciebie mam teraz dosc luzny pasek wiec jesli masz to samo co ja pewnie nie pomoze luzowanie 

jak zmienisz rolke na stara daj znac czy pomoglo , ja tez mam stara ale jej nie zakladam bo ona to juz wogule jest rozsypana musial bym kupic nowa, ale jesli masz mozliwosc sprawdzenia u siebei daj znac , a u mnie tez zmienia sie ten dziwiek w zaleznosci od obrotow ale najglsniej slyszalny jest oczywiscie na postojuu, bo w trakcje jazdy jest praktyczni nie slyszalny ze srodka samochodu 
[ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 08:46 ]
a jeszcze sie spytam czy ten pasek ma sie ugniac 90 stpni ale z lekkim wysilkiem czy on ama sie ugiac 90 tak leciutko bo moj byczy kolega u siebie ma taki pasek ze ja nie jestem go wstanie o 2mm przekrecic a on to robi o90 wiec dla kazdego to ugiecie moze wydawac sie inaczej