w normalnej wersji nadwoziano prawie
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
miskieusz ta calibra jest mistrzowska
truckman co do Twoich oskarów najbardziej wymowny będzie ten utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
żeby nie było, że tylko pisze o pierdołach, to za cholere nie wiem, ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15

truckman co do Twoich oskarów najbardziej wymowny będzie ten utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
żeby nie było, że tylko pisze o pierdołach, to za cholere nie wiem, ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
Ja bez chipa mam taki sam kłopotale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15

Ciekawe kiedy stwierdzisz, że może jednak włożyć to większe turboPiwu pisze:ale od chipa nie umie zejść ze spalaniem poniżej tych 14-15
Biednemu zawsze wiatr w oczy...truckman pisze:Ja bez chipa mam taki sam kłopot
Ja kibicuję takiemu rozwojowi wydarzeńCiekawe kiedy stwierdzisz, że może jednak włożyć to większe turbo![]()
NoBiednemu zawsze wiatr w oczy...

truckman zabawka piękna!
phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłem
tylko, że od razu wtryski,IC plus turbo
ale to ma być auto na co dzień 
phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłem
NO to teraz zostaje tylko przemówić przekonać małżonkę, że "to dla bezpieczeństwa kochanie"Piwu pisze:phanteon Co do turbawki - już to stwierdziłemtylko, że od razu wtryski,IC plus turbo
ale to ma być auto na co dzień
To da się z tego wolnossaka coś wyrzeźbić?truckman pisze: Noale pojedziemy zrobimy chipa
![]()
phanteon, amerykance rzezbia
Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa
Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa

http://olx.pl/i2/oferta/vw-bora-unikat- ... 77mIR.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ile da się wyrzeźbić?truckman pisze:Klasyka, wydech,filtr powietrza tjuningowy, mapa