bo aparat kiszkowaty HP'ek i nie umie fotek robic, jakiś daltonista albo co
  bo aparat kiszkowaty HP'ek i nie umie fotek robic, jakiś daltonista albo co  Miało wyjść niebieskie a wyszło zielone
 Miało wyjść niebieskie a wyszło zielone 
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Zrobie sobie fotki bez i z przekaźnikami - szkoda, że kawał drogi mam aby było ciemno (warwszawka cholernie oświetlona
 Zrobie sobie fotki bez i z przekaźnikami - szkoda, że kawał drogi mam aby było ciemno (warwszawka cholernie oświetlona  ). A na takie fajne światełka mnie nie stać - a szkoda, bo ślinka cieknie
). A na takie fajne światełka mnie nie stać - a szkoda, bo ślinka cieknie 
Grabarz pisze:Dzięki bardzo za informacje.
Moze i zawracam ci gitare ale jeszcze w miare mozliwosci prosilbym cie o fotki lamp "od tyłu" .
Przy okazji pozdrawiam i życzę wesołych świąt....
jezdze juz kilka dni na odpowiednim ustawieniu i nikt mi jeszcze nie mrugnął.... wiec swiadczy to o tym , ze nie rażą...
 Moje tez są lux ustawione i nikogo nie razi to a efekt jest porunujący teraz. Wszsytko lepiej oświetlone. A oślepiać nikogo nie oślepiam .
 Moje tez są lux ustawione i nikogo nie razi to a efekt jest porunujący teraz. Wszsytko lepiej oświetlone. A oślepiać nikogo nie oślepiam . 
  Fakt ze z daleka nie wyglada na MkIII jak jade bardziej jakies BMW przypomina
  Fakt ze z daleka nie wyglada na MkIII jak jade bardziej jakies BMW przypomina   ale jak sie komuś siądzie na tyłku to szybko zmykaja z pasa
  ale jak sie komuś siądzie na tyłku to szybko zmykaja z pasa  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości