nowe szklanki

nowy łańcuszek między wałkami

i nawet założony dekiel i rozrząd poskładany

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

Dojechał do Nysy na zlot nad zalewem
 Dojechał do Nysy na zlot nad zalewem  

w sumie nigdy, poza momentem zakładania do auta, nie siedziałem z tyłu, także siedząc za kierownicą nie męczy, nie rozprasza, bo i tak się nie zwraca na to uwagi, a jest to znacznie lepsze niż zwisająca i ocierająca o głowę stara szmata, która naprawdę potrafiła wk...ćmiskieusz pisze:hmm przynajmniej na zdjęciach wygląda to dość oczomęcząco:p

spaykee pisze:a jest to znacznie lepsze niż zwisająca i ocierająca o głowę stara szmata, która naprawdę potrafiła wk...ć
 spox
 spox 

przyjechałem do kolegi specjalisty i okleiliśmy razem. Koszt normalnie, hm... drogi gipsResp pisze:Oddawałeś do oklejania specjalistom czy własnoręczna robota? Jaki koszt takiej zabawy? Wygląda super

fakt, każdy ma mieszane uczucia. ja tez. Ale wiesz co? zawsze miska mi się usmiecha jak na nigo teraz patrzęJ.B.S. pisze:Hmm mam mieszane uczucia .Tak czy siak ciekawie wyszło.

w sumie nic, wyszło OC, wyszedł przegląd. Pali bez zmian jak smok.ledman pisze:Jak tam auto, coś się dzieje?

Ostatnio skończył się alternator, auto 5 tygodni stało zanim znalazł się jakiś godny altek do reanimacji...
 Ostatnio skończył się alternator, auto 5 tygodni stało zanim znalazł się jakiś godny altek do reanimacji...   W sumie to auto po prostu istnieje, żadnych tuningów bo i kasy na takie cuda nie ma.
 W sumie to auto po prostu istnieje, żadnych tuningów bo i kasy na takie cuda nie ma.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości