ale kill to kill i fajnie sie to czyta
 Żeby zniwelować różnice przy starcie RWD vs FWD była to rollka od 50 km/h do 180 km/h.
 Żeby zniwelować różnice przy starcie RWD vs FWD była to rollka od 50 km/h do 180 km/h. Niewiem czy to normalne z takim bmw ale jestem zadowolony z auta
 Niewiem czy to normalne z takim bmw ale jestem zadowolony z auta 

mysle nad wydaniem pieniazkow w nia , ale chyba zasugeruje sie wydechem + fmic + mapa z tego powodu ze teraz wazy 1500 ~ i nikt nie moze wymyslic dlaczego to taka krowa ciezka ! powinna wazyc 1300 ~ minimalnie wiecej co golfik , wtedy bym byl uradowany ;)100 kg robi duzo uwierz , a 200 ? a co mowic o 300 kg , heh. Nigdy ale to nigdy nie zapomne przejazdzki fabia rs seria bez chipa
 mysle nad wydaniem pieniazkow w nia , ale chyba zasugeruje sie wydechem + fmic + mapa z tego powodu ze teraz wazy 1500 ~ i nikt nie moze wymyslic dlaczego to taka krowa ciezka ! powinna wazyc 1300 ~ minimalnie wiecej co golfik , wtedy bym byl uradowany ;)100 kg robi duzo uwierz , a 200 ? a co mowic o 300 kg , heh. Nigdy ale to nigdy nie zapomne przejazdzki fabia rs seria bez chipa  segment b tak ? maly samochodzik ile to wazy? 1150 ? Moja borka bym nie powahal ;(
 segment b tak ? maly samochodzik ile to wazy? 1150 ? Moja borka bym nie powahal ;(

Jednak slabo sie znacieKowal_ pisze:Są segmenty, owszem. Ale passat to segment D, a e39 to segment e, tak jak audi a6. I tak jak passat to klasa średnia niższa, to a6 i "piątka" to klasa średnia wyższa.
 to fakt ale wspominales kolego wczesniej o e36 ? Nie chce mi sie cytowac ...
 to fakt ale wspominales kolego wczesniej o e36 ? Nie chce mi sie cytowac ...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości