Wyświetlacz komputera?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wyświetlacz komputera?
Wiem wiem, jak na razie wolałbym z golfa coś poszukać
wiec nie chce się wtajemniczać w przerabianie z passata do golfa 
Wyświetlacz komputera?
Tylko jedyna niedogodność przy zegarach z passata , to brak sygnału dźwiękowego jak się zostawi światłą włączone , chyba ze ktoś wie jak to ogarnąć
to słucham uważnie
-
riccardoa
- Forum Master

- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Re: Wyświetlacz komputera?
Jeśli ma stary immo 3 (a ma z końcówką 806 więc immo 3)to po założeniu z passata immo 3 i wgraniu eepromu z golfa,sygnał jest.krissMK4 pisze:Tylko jedyna niedogodność przy zegarach z passata , to brak sygnału dźwiękowego jak się zostawi światłą włączone , chyba ze ktoś wie jak to ogarnąćto słucham uważnie
Wyświetlacz komputera?
cangateway - coding - powtórzyć kodowanie - test - save z tym, że u kumpla przy komforcie 1J0 coś nie chciało gadać a u mnie gadałokrissMK4 pisze:Tylko jedyna niedogodność przy zegarach z passata , to brak sygnału dźwiękowego jak się zostawi światłą włączone , chyba ze ktoś wie jak to ogarnąć
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
Wyświetlacz komputera?
Mam już w domu licznik 1/2 fis 1J0920826 i też z silnika 1.4. Mam zgrane 2 wsady ze starego i nowego licznika. Teraz pytanie tylko takie czy w tym pliku wystarczy zmienić tylko vin i wgrać czy jeszcze coś? Wole się zapytać niż coś uwalić.
Wyświetlacz komputera?
1. oba liczniki tej samej firmy?michanor pisze:Teraz pytanie tylko takie czy w tym pliku wystarczy zmienić tylko vin i wgrać czy jeszcze coś?
2. nie sam vin tylko vin + nr immo + pin immo + kod immo + wpisy kluczy
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Wyświetlacz komputera?
Tak oba liczniki są tej samej firmy motometer. Jak zmienie tak samo nr immo+pin + kod to wdety rozumiem że nie musze kupować nowych pastylek tak?
Wyświetlacz komputera?
tak
Wyświetlacz komputera?
Licznik zamontowany, jutro będę manetki zakładał. Musiałem nowe transpondery założyć. Próbowałem tą metodą wgrania tego hex'a co umieściłeś ten opis z pozaznaczanymi miejscami co skopiować, ale dalej się o ten immobiliser się nie kasował. Natomiast metoda vac-com nie było problemu. Trochę dziwne bo oby2 liczniki to były firmy motometer. Pozdro i dzięki za pomoc 
Wyświetlacz komputera?
pamietaj motometer to nie vdo - inne miejsca i to wielokotnie powtarzanemichanor pisze:Próbowałem tą metodą wgrania tego hex'a co umieściłeś ten opis z pozaznaczanymi miejscami co skopiować
Re: Wyświetlacz komputera?
Witam
Odświeżam temat
Czy taki jednak spasuje do kompa o końcówce BM ? i będzie wszystko działać po przekładce ?
http://allegro.pl/licznik-golf-4-iv-bor ... 21912.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odświeżam temat
Czy taki jednak spasuje do kompa o końcówce BM ? i będzie wszystko działać po przekładce ?
http://allegro.pl/licznik-golf-4-iv-bor ... 21912.html" onclick="window.open(this.href);return false;