no i niespodziewanie sprzedalem Moje RH
 no i niespodziewanie sprzedalem Moje RH  wczoraj odrazu kupilem inne kola z tym ze zalozylem tylko 3 bo na 4 nie mam opony
 wczoraj odrazu kupilem inne kola z tym ze zalozylem tylko 3 bo na 4 nie mam opony  niebawem fotki
 niebawem fotki 
PS. potrzebuje 195/40/16 jedna sztuke toyo pisac na pw jakby co
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
 no i niespodziewanie sprzedalem Moje RH
 no i niespodziewanie sprzedalem Moje RH  wczoraj odrazu kupilem inne kola z tym ze zalozylem tylko 3 bo na 4 nie mam opony
 wczoraj odrazu kupilem inne kola z tym ze zalozylem tylko 3 bo na 4 nie mam opony  niebawem fotki
 niebawem fotki 

tez twierdze ze auto na zywo wyglada o niebo lepiej niz na fotach
 tez twierdze ze auto na zywo wyglada o niebo lepiej niz na fotach 
 :D to lubie
:D to lubie 

jednak padlo na 40-stki
 jednak padlo na 40-stki 

szpachel gotowy pod podklad
  szpachel gotowy pod podklad  i zajalem sie przednim zderzakiem ktory dzisiaj udalo mi sie skonczyc rowniez ;D
 i zajalem sie przednim zderzakiem ktory dzisiaj udalo mi sie skonczyc rowniez ;D 

maskowanie pod podklad
 maskowanie pod podklad 

oto efekt:
 oto efekt:

czarne chyba lepiej by siadły ale rozumiem ze żółty jest nawiązaniem do emblematów na słupkach, ważne ze tobie się podoba. Sroka sama w sobie bardzo fajna, w ciekawym kolorze
  czarne chyba lepiej by siadły ale rozumiem ze żółty jest nawiązaniem do emblematów na słupkach, ważne ze tobie się podoba. Sroka sama w sobie bardzo fajna, w ciekawym kolorze  

jak tam postępy nad sroczka dzieje sie coś czy zapadłą w sen zimowy ?
 jak tam postępy nad sroczka dzieje sie coś czy zapadłą w sen zimowy ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości