Mam pytanie odnośnie pompy wtryskowej, pewnego dnia na złomie dorwałem pompę od tdi
 za 100zł. Oczywiście bierzesz na własne ryzyko. Pompę kupiłem tylko po to żeby wsadzić do A3, nastawnik (stary padł). Okazało sie ze nastawnik działa jak należy ale zostały mi jeszcze bebechy, i chce wsadzić je do mojego golfa 1.6 td,
 za 100zł. Oczywiście bierzesz na własne ryzyko. Pompę kupiłem tylko po to żeby wsadzić do A3, nastawnik (stary padł). Okazało sie ze nastawnik działa jak należy ale zostały mi jeszcze bebechy, i chce wsadzić je do mojego golfa 1.6 td,Moje pytanie jest takie czy nadaje się ta pompa do czego kol wiek. Tłoko rozdzielacz na moje nie fachowe oko jest w idealnym stanie, nr. pompy nie znajdę, nie ma, wiec nie wiem z czego to jest wiem ze na pewno ze tdi (nastawnik), czy da sie wsadzić do pompy z SB te bebechy, z czego może być ta pompa ewentualnie po czym można poznać ( na złomie nie czytałem oznaczenia silnika).
Z tego co wiem w tdi były 10mm tłokorozdzielacze.
A i czy posiada on coś takiego jak przedwtrysk.

bo jeszcze po odpaleniu auta pośmierduje niespaloną ropą. Jak się rozgrzeje to jest lepiej, ale troszkę ropę jeszcze czuć.
 bo jeszcze po odpaleniu auta pośmierduje niespaloną ropą. Jak się rozgrzeje to jest lepiej, ale troszkę ropę jeszcze czuć.