ale teraz pytanie czego użyć do mycia lakieru i w jakiej kolejnosci . bo po samym plokaniu woda zostają plamy takie dziwne których później nie można domyc .
 ale teraz pytanie czego użyć do mycia lakieru i w jakiej kolejnosci . bo po samym plokaniu woda zostają plamy takie dziwne których później nie można domyc . jak myć , czym ,?:) i dlaczego te plamy

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
 ale teraz pytanie czego użyć do mycia lakieru i w jakiej kolejnosci . bo po samym plokaniu woda zostają plamy takie dziwne których później nie można domyc .

) jeszcze jedno , jak najszybciej pozbyc się kurzu z częstego czarnego samochodu , bo czasami nie ma gdzie umyć idę podstaw np. zlot . ja obmiatalem kurz mikrofibra z grubsza i na to wosk w spreju maglarisa .  chyba nie powinno zniszczyć lakieru
) jeszcze jedno , jak najszybciej pozbyc się kurzu z częstego czarnego samochodu , bo czasami nie ma gdzie umyć idę podstaw np. zlot . ja obmiatalem kurz mikrofibra z grubsza i na to wosk w spreju maglarisa .  chyba nie powinno zniszczyć lakieru
 planuje kupić szpony właśnie i ten QD rekawice do prania i jakiś poczerniacz . tylko teraz środek kupilem i muszę z tydzień się wstrzymać . do showcarshine jak dzwonię to mi zawsze coś pomagają dobrac dobrego , ale pasuje się zorietowac co mi trzeba
 planuje kupić szpony właśnie i ten QD rekawice do prania i jakiś poczerniacz . tylko teraz środek kupilem i muszę z tydzień się wstrzymać . do showcarshine jak dzwonię to mi zawsze coś pomagają dobrac dobrego , ale pasuje się zorietowac co mi trzeba  dzieki również za pomoc
 dzieki również za pomoc 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość