Felgi to takie coś wjedzie - na razie wizualka, w realu będzie robić robotę

Moderator: G0 Karcio

fajnie będzie , tez go tak obniżysz jak na tym zdjęciu żeby opony sie chwały w nadkola ??
 fajnie będzie , tez go tak obniżysz jak na tym zdjęciu żeby opony sie chwały w nadkola ??

ale to jest moje auto, zakon jezuitów się do niego nie dokładałkorzen88 pisze:proponuje na czarny kolor pierdyknąć

obecnie mam alu HLT, a te fele to pełna kucizna; jeśli coś mnie ograniczało, to miękkie felekarpi78 pisze:To juz chyba mocy na naszych drogach nie wykorzysta

mam jeszcze z przodu 3 centy w dół i z tyłu 2 centy zapasu, muszę przymierzyćLEWART pisze:tez go tak obniżysz jak na tym zdjęciu żeby opony sie chwały w nadkola ??
to nie zdjęcie, fele nie wjechały na żadne auto póki co - full customGTI2007 pisze:Taki kolor felg jak na zdjęciu??
Kiedy zakładasz ? Jestem bardzo ciekawy jak to bedzie wyglàdałozlos pisze:ale to jest moje auto, zakon jezuitów się do niego nie dokładałkorzen88 pisze:proponuje na czarny kolor pierdyknąć
obecnie mam alu HLT, a te fele to pełna kucizna; jeśli coś mnie ograniczało, to miękkie felekarpi78 pisze:To juz chyba mocy na naszych drogach nie wykorzysta
mam jeszcze z przodu 3 centy w dół i z tyłu 2 centy zapasu, muszę przymierzyćLEWART pisze:tez go tak obniżysz jak na tym zdjęciu żeby opony sie chwały w nadkola ??
to nie zdjęcie, fele nie wjechały na żadne auto póki co - full customGTI2007 pisze:Taki kolor felg jak na zdjęciu??
to jest wizualka, czyli w fotosiopie nakładane.
kolor będzie brany z karoserii, na foci nie widać wargi i bebechów felgi
 jak będę w R-Performance będà już na Potworku?? Czyli za okolo 1,5 tyg
 jak będę w R-Performance będà już na Potworku?? Czyli za okolo 1,5 tygdobrze będzie wyglądało tylko w innym kolorzezlos pisze:Felgi to takie coś wjedzie - na razie wizualka, w realu będzie robić robotę

Piękne są. Faktycznie auto staje dęba? Pewnie Forge nie ma sensu do nich porównywać...
  Piękne są. Faktycznie auto staje dęba? Pewnie Forge nie ma sensu do nich porównywać...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości