cooler
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
cooler
jak dobry nadmuch to i na silniku wyda, ostatnio hamowalismy caddy z g60 i seria pokazala 176ps ale tak Jarek pisze lepiej dac na front
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- dropsik9977
- Forum Master
- Kontakt:
cooler
temacik fajny
mam pytanie czy ma ktos zrobione zdjecia w mk2 jak wyglada cooler od sprintera ktory przewaznie jest najbardziej uzywany z tego co wiem...
bo bede u siebie w mk2 waskie zdesie ladowal od sprintera i nie wiem jak to wyglada z mocowaniami itp itd
mam pytanie czy ma ktos zrobione zdjecia w mk2 jak wyglada cooler od sprintera ktory przewaznie jest najbardziej uzywany z tego co wiem...
bo bede u siebie w mk2 waskie zdesie ladowal od sprintera i nie wiem jak to wyglada z mocowaniami itp itd
MOJE MK2 16vT BLACK STYLE'S
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 - Chojnice, Lębork, Wilcze Laski, Cult Wilcze, Chojnice
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
cooler
http://der-passat.com/ProjektX/Auto/PICT0598.JPG" onclick="window.open(this.href);return false; w google jest tego troche ,a po co ze sprintera jak mam ori z golfa g60 do sprzedania ,tylko jest maly problem rdzen do wymiany
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
cooler
ostatnio wymieniałem rdzeń u siebie - minimum 1000zł musisz szykować jeżeli chcesz mieć rdzeń oryginalnych rozmiarów
Jakby co to przed wymianą rdzenia jeździłem u siebie z uniwersalnym IC , jak widać na fotce trzeba było trochę przyciac pas przedni , ale dawał radę . Mogę Ci go sprzedać po taniości jak chcesz
Jakby co to przed wymianą rdzenia jeździłem u siebie z uniwersalnym IC , jak widać na fotce trzeba było trochę przyciac pas przedni , ale dawał radę . Mogę Ci go sprzedać po taniości jak chcesz
cooler
saliczek, mi goscio powiedzial 700 zl za rdzen z robota
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Re: cooler
to dobra cena , jeżeli wymiary się zgadzają to tylko brać16vg60 pisze:saliczek, mi goscio powiedzial 700 zl za rdzen z robota
pozdr.
cooler
ja temat odpuscilem ,IC lezy jeszcze za czasow corra teraz bedzie przymaly wiec na sprzedaz
pozdr.
pozdr.
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
cooler
a ja mam pytanko czy cooler ze sprintera da rade i z jakiego bo gdzies kiedys widzialem do sprzedania na allegro przystosowany pod mk2 g60 a zaczynam z regeneracja g-ladera wiec przyda sie wiedziec cos o icku. Najlepiej jaki cooler załozyc zeby było dobrze nie mówie o tym z Rally i całej reszcie ori.
- dropsik9977
- Forum Master
- Kontakt:
Re: cooler
molejczuk pisze:a ja mam pytanko czy cooler ze sprintera da rade i z jakiego bo gdzies kiedys widzialem do sprzedania na allegro przystosowany pod mk2 g60 a zaczynam z regeneracja g-ladera wiec przyda sie wiedziec cos o icku. Najlepiej jaki cooler załozyc zeby było dobrze nie mówie o tym z Rally i całej reszcie ori.
od sprintera bez problemu ogarnie g60 i inne mocniejsze auta
ten icek jest bardzo duzy i tez wydajny przy tym i na allegro tego jest mnostwo wpiszesz "intercooler sprinter" i masz wyniki
MOJE MK2 16vT BLACK STYLE'S
- Knutek
- Ma gadane
- Kontakt:
cooler
Odkopując temat, udało mi się dostać ori duży cooler, pytanie mam tylko czy on musi być zamontowany z dużą chłodnicą, czy wchodzi w te otwory w belce co chłodnica i chłodnica wchodzi głębiej w stronę silnika czy jak to ma być bo coś mam lekki problem ze spasowaniem tego Może ma ktoś jakieś dokładniejsze fotki? Bardzo wdzięczny bym był