a tak to się prezenci na Passku u LeadPCT-V.A.G,

zobaczymy jak to bedzie wygladac na Toledzie, poki jeszcze sniegu nie ma

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

zaczynam a po chwili mi się nie chce , ale zawsze skutkuje jakieś foto poglądowe jak to ma wyglądać i działać i wtedy biorę się i dążę do celu
 zaczynam a po chwili mi się nie chce , ale zawsze skutkuje jakieś foto poglądowe jak to ma wyglądać i działać i wtedy biorę się i dążę do celu 

he he nie nie, żle mnie zrozumiałeś ja po prostu jestem w gorącej wodzie kompany... jak się do czegoś biore to najlepiej bym chciał wszystko na raz zrobić...i często skutkuje to maratonami w garażu hi hiLeadPCT-V.A.G pisze:svirki mam podobniezaczynam a po chwili mi się nie chce , ale zawsze skutkuje jakieś foto poglądowe jak to ma wyglądać i działać i wtedy biorę się i dążę do celu
 pzdr
 pzdr  

svirki pisze:he he nie nie, żle mnie zrozumiałeś ja po prostu jestem w gorącej wodzie kompany... jak się do czegoś biore to najlepiej bym chciał wszystko na raz zrobić...i często skutkuje to maratonami w garażu hi hiLeadPCT-V.A.G pisze:svirki mam podobniezaczynam a po chwili mi się nie chce , ale zawsze skutkuje jakieś foto poglądowe jak to ma wyglądać i działać i wtedy biorę się i dążę do celu
pzdr
 co nie zmienia faktu iż ja też jestem w gorącej wodzie kompany i dla mnie nic nie może czekać i musi być na już
 co nie zmienia faktu iż ja też jestem w gorącej wodzie kompany i dla mnie nic nie może czekać i musi być na już  a jak swapowałem VR6 do mk2 to też trochę pod maską porobiłem , trochę w kabinie , to coś przy wydechu grzebnełem itd
 a jak swapowałem VR6 do mk2 to też trochę pod maską porobiłem , trochę w kabinie , to coś przy wydechu grzebnełem itd  najlepiej jak bym miał kilka par rąk żeby wszystko na raz się robiło
 najlepiej jak bym miał kilka par rąk żeby wszystko na raz się robiło  

baaa nawet gdy zoladek sie przykleja do kregoslupa z glodu to nie jest w stanie mnie ruszyc... bo jak cos sie robi to do konca
 baaa nawet gdy zoladek sie przykleja do kregoslupa z glodu to nie jest w stanie mnie ruszyc... bo jak cos sie robi to do konca 

czekaj jak Ci śnieg spadnie
 czekaj jak Ci śnieg spadnie  :D
:D  mimo tego że nie ma śrubek jeszcze
 mimo tego że nie ma śrubek jeszcze  efekt muszę widzieć nie ma co
 efekt muszę widzieć nie ma co 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości