Moderator: G0 Karcio

no mam nadzieję że uda się na wiosnęGolfiarz MK2 pisze:Fajne autko, ciekawy projekt V5 musi fajnie gadać, czekam na wiosnę i foty z malowania budy

nie i chyba nie zgadujcie bo nie zgadnieciexXsilasXx pisze:Lincoln

w tym projekcie
  w tym projekcie   , no kolego zdradź nam co za kółka zakupiłeś,że nawet nam się nie pochwaliłeś.
 , no kolego zdradź nam co za kółka zakupiłeś,że nawet nam się nie pochwaliłeś.

by było trzeba oddać na polerowanie mechaniczne ale na razie fundusze nie pozwalają
  by było trzeba oddać na polerowanie mechaniczne ale na razie fundusze nie pozwalają

.Ale kolo kozak
.Ale kolo kozak wychodzi że z tyłu by tarł o gwint ale przychodzi adapter 20mm więc akurat sie namknie
 wychodzi że z tyłu by tarł o gwint ale przychodzi adapter 20mm więc akurat sie namknie    wystawać też pewnie trochę będą (tym bardziej że bez sierpów) ale myślę nie będzie źle
  wystawać też pewnie trochę będą (tym bardziej że bez sierpów) ale myślę nie będzie źle   
 a czemu miał bym nie wierzyćkrix pisze:stachu jak ci napiszę że myślałem o jakimś BBS-ie z BMW to i tak nie uwierzysz

ogólnie masakra jak już mi się nie chce tej ostatniej felgi robić  no ale jak mus to mus
  ogólnie masakra jak już mi się nie chce tej ostatniej felgi robić  no ale jak mus to mus   
  bo następnego odkręcania miski bym nie zdzierżył
  bo następnego odkręcania miski bym nie zdzierżyłUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości