Zgadzam się. Biały wygląda najlepiej z tych co pokazali. Może to właśnie kwestia obniżeniaRybak pisze:Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zgadzam się. Biały wygląda najlepiej z tych co pokazali. Może to właśnie kwestia obniżeniaRybak pisze:Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur

biały wymiata, bo jest obniżonyRybak pisze: Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur
 tak na serio biały trzydrzwiowy jest
 tak na serio biały trzydrzwiowy jest  

Jeżeli wydech jest made in Poland to wydaje mi się,że robi to MG.Przypominam sobie rozmowę z Michałem z zeszłego roku i pamiętam jak mówił,że przyjeżdżają do Niego nowe erki z salonu na robienie wydechu,które póżniej oferowane były w salonach za "odpowiednio"wyższą kasę.Być może MG nawiązało jakąś grubszą współpracę z koncernem VWMatthewG pisze:Wydech rzeczywiście made in Poland

poczekajmy na wersję RRybak pisze:,zobaczysz,to będzie kot,szczególnie w wersji R.
 czy będzie taka karbonowa, jak w zapowiedziach panów z VAG-marketingu?
 czy będzie taka karbonowa, jak w zapowiedziach panów z VAG-marketingu?
A jaka nagroda za wygranie konkursu?zlos pisze:Zwykły Mk7 1.4 TSI DSG z wyposażeniem zbliżonym do Mk6 R20 (bez 4Motion, rzecz jasna) kosztuje okrągłe 120 tysia. A wiele opcji jeszcze nie zaznaczyłem.
EDIT
Wersja 2.0TDI zrobiona na maksa kosztuje 151.810 zł.
Ogłaszamy konkurs - czy komuś uda się skonfigurować za WIĘCEJ niż 151.810 zeta?

flaszka Jacka Danielsakorzen88 pisze:A jaka nagroda za wygranie konkursu?

Nie da sięzlos pisze:Ogłaszamy konkurs - czy komuś uda się skonfigurować za WIĘCEJ niż 151.810 zeta?

Oj tam oj tamMatthewG pisze:Nie da się
 Próbuj, flaszka czeka...
 Próbuj, flaszka czeka...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości