bo wódka nie jest od smakowania, tylko ma krzywić mordezlos pisze:wódka + plastik = skrzywienie pyska

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP

bo wódka nie jest od smakowania, tylko ma krzywić mordezlos pisze:wódka + plastik = skrzywienie pyska

identyczne stwierdzenie, że kobieta jest od rodzeniaKoVal pisze: bo wódka nie jest od smakowania, tylko ma krzywić morde

to już wiemzlos pisze:kobieta jest od seksu,

bede pozno, ale licze na to, że nie poskładacie się zanim przyjadę
 bede pozno, ale licze na to, że nie poskładacie się zanim przyjadę 
oj na pewno nie, będziemy walczyćKoVal pisze:licze na to, że nie poskładacie się zanim przyjadę

white polish kartoflankakarpi78 pisze:A ta pierwsza butelka to co ma być? Żeby za dużo nie mixowac;)

będzie ciężkoKoVal pisze:do zobaczenia jutro mistrzowiebede pozno, ale licze na to, że nie poskładacie się zanim przyjadę

oczywiście na lepsze ni licze
 oczywiście na lepsze ni licze 
Dobrze, wrzucę literka jacka z danielsowa - jako poratowanie dla sparaliżowanych strachemkarpi78 pisze:http://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Wia ... -metylowym

strzeżonego... mi mama mówiła...
 strzeżonego... mi mama mówiła...  
znamy i tu takichPietiapk1 pisze:Ja jak miałem posiadówkę na studiach (Lublin) i wiedziałem, że będzie ukraiński rozrabiaka to przychodziłem 1,5 h później po pierwszych kolejkach...strzeżonego... mi mama mówiła...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości