KonradzikIV pisze:dobrze jedzie
Jakie wrażenia w porównianiu z .:R DSG? Masa/moc w miarę podobna choć wiadomo, że nie tylko to sie liczy
Moderator: G0 Karcio
KonradzikIV pisze:dobrze jedzie
Dzieki wielkie, teraz liczy się każdy szczegół, jeśli chodzi o blow-offa to praktycznie siedział pod maską raptem 2 miesiące i później wróciłem do ori DV, dlatego nie jestem wstanie nagrać filmiku z jego pracyJacekB pisze:Świetnie świetnie, przeglądam sobie temat i mega pracy i czasu a o kasie nie wspomnę w to włożyłeś. Bardzo ładne wnętrze, bardzo ładny lakier, będę musiał podpytać Cię o parę smaczków które zrobiłeś u siebie. Brzmienie całkiem niezłe jak na taki motorek.
Poleciałeś po całości i jesteś detalistą a to mi się bardzo podoba. Sam myślę o założeniu Blow-offa do TDI, ale muszę o tym trochę poczytać. Chętnie posłuchałbym jak to ma się u Ciebie, może nagrałbyś mi jakiś krótki filmik pracy silnika z B-O, ale tak przy zamkniętej masce.
Obrysy, dokładki, lampy to mega mega auto.
Pokazałeś, że czerwień też potrafi rewelacyjnie wyglądać. Skórki bardzo ładne, pewnie dają po sobie znać w upały?
Za bardzo nie ma co pisać, bo nie było okazji żeby gdzięś wiecej poszaleć... ale R-ka od KonradzikIV podczas jazdy prezentuje sie kosaMr Coffee pisze:KonradzikIV pisze:dobrze jedzie
Jakie wrażenia w porównianiu z .:R DSG? Masa/moc w miarę podobna choć wiadomo, że nie tylko to sie liczy
Gwincik sprawuje się bardzo fajnie, tylko planowałem spuścić go jeszcze niżej a nie ma możliwości, bo z tyłu jest maks (wyciągnięta regulacja), także może na zimę będzie wymiana. Jeśli chodzi o przednią listwę to napewno się zgodzę z Tobą, tylko że rejestracja niestety nie może być przykręcona do dolnej kratki bo zasłoni cały intercooler i dopiero będzie kupa z jazdyJeżu pisze:Latiusz, kolego powiedz mi jak się śmiga na gwincie weiteca jest twaro,jakiś komfort ? ? oraz brakuje mi z przodu listwy gładkiej i rejka na dół w kratke wtedy będzie miodzio z przodu a tak nic mu nie trzeba
Dokładnie...truckman pisze:po co gładzić listwe i jeździć z blachą?
Hmmm... zawsze jest szkoda sprzedać myśle, że czas uderzyć do Donata na konsoleLatiusz pisze:Jeżu pisze:Latiusz, szkoda golfika że chcesz sprzedaćMuch77 pisze:Szkoda szkoda
czyli ten sezon i definitywny koniec z zabawa w auto czy jakis nowy projekt?
truckman nic nie zaśmiecasz, też tak uważam, że na siłę nie ma co wywalać, bo u mnie w mieście milicja jest bardzo specyficzna.. a co to za audika kupiłeś?truckman pisze:ja w swoim niby blachy ostatecznie nie miałem, ale którąś zimę jak kupiłem nową listwę do porządnego zaspawania jeździłem na blaszce z przodu i wyglądało także dobrze, więc nie ma co na siłę tej blachy wywalać.
Przepraszam za zaśmiecenie zdjęciem mojej byłej, ale w niczym ta blacha nie przeszkadzała, tyle że bez ramki. W Audi właśnie po pomalowaniu zderzaka będę montował na taśmę do luster.
Pytanie czym mam się zdziwić... chyba tym, że wróciłeś z zaświatów konsola jak narazie mnie nie kręci, możliwe że kiedyś jak mała mi podrośnie to sobie z nią popykam Decyzja prawdopodobnie zapadła i golf zostaje do przyszłego sezonu, także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Na przyszły sezon trzeba pokazać klaseemilson pisze:Hmmm... zawsze jest szkoda sprzedać myśle, że czas uderzyć do Donata na konsole
JESZCZE sie zdziwisz synek ;]
hmmmm juz sie pogubilem,raz zostaje,raz na sprzedaz do tego taki radykalny zjazd z cenyLatiusz pisze:Decyzja prawdopodobnie zapadła i golf zostaje do przyszłego sezonu, także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Na przyszły sezon trzeba pokazać klase
Maćku nie wiem po co wogóle pada takie pytanie, jak wyjaśnienie otrzymałeś w sms-ie, a nie musze się tłumaczyć przed całą publiką jak golf zostanie sprzedany to napewno o tym fakcie poinformuje, jak narazie stoi w garażu i czeka na nakręcienie jakiegoś krótkiego filmikuMuch77 pisze:hmmmm juz sie pogubilem,raz zostaje,raz na sprzedaz do tego taki radykalny zjazd z cenyLatiusz pisze:Decyzja prawdopodobnie zapadła i golf zostaje do przyszłego sezonu, także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Na przyszły sezon trzeba pokazać klase
o co tu chodzi na litosc boska Latiboy???????????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości