Niema sie co dziwić w zeszłym roku ten zlot dosięgał dna i wielu ludzi poprostu skresliło go ze swojej listy, zwłaszcza ludzie z polski bo po co walić ileś tam km skoro wiadomo że będzie lipa. Temu też było tyle aut z pomorskiego. Ja sam żebym nie dostał zaproszenia vip to nie jechałbym. Co powiem od siebie to poprawiło sie i to dużo ochroniarze byli widoczni i na alejach spokojniej.jeryk10 pisze:zlot bardzo nudny i zarazem biedny dużo aut nie było co kiedyś przyjeżdżało na 1,4 mili większość aut przeważała z pomorskiego połowa tych aut jakby nie wystartowała to by nie było co oglądać na taki zlot za mało atrakcji
Co do złodziejstwa to moim zdaniem zawsze było i będzie poprostu polska. W Rusocinie opróżnili mi schowek z zamknietego auta jak sie ocknąłem wyleciałem z namiotu to widziałem tylko 3 gówniarzy z plecakami lecacy każdy w inną strone, podejzewam że miejscowi, ukradli stary aparat gdzie więcej warte były zdjęcia case z płytami i portfel dziewczyny dobrze że byle na tyle mili że dokumenty wrzucili do skrzynki pocztowej. Tyle odemnie do zobaczenia za rok.

jak dla mnie wielkie brawa dla Organizatorów obiecaliście że się postaracie i tak było.
 jak dla mnie wielkie brawa dla Organizatorów obiecaliście że się postaracie i tak było.  
 pozdrawiam maniaków
 pozdrawiam maniaków