Niby takie małe, ale efekt bedzie na pewno widoczny
Moderator: G0 Karcio

ale gdybyś miał mniejszy balon to Twój byłby niższy
 ale gdybyś miał mniejszy balon to Twój byłby niższy 

jak go kupił ten koleś co nim jeździ to od razu w góre bo byl tak nisko ze po rownym asfalcie tarł jak pieron
 jak go kupił ten koleś co nim jeździ to od razu w góre bo byl tak nisko ze po rownym asfalcie tarł jak pieron 
hehe no drugi kot mi wpadł pod samochod i poszła, tym razem kota tak poturbowało podwoziem ze az mi sie go szkoda zrobiło dobrych pare metrów bił o spód i wkońcu go puściłotomala418 pisze:Juz hokej zmieniony?:D

Michu999 pisze:Mk2 Kforcyta?

bajka będzie jak sie poprawi lakier i te zaprawki znikną z niego na fotach nie widac bo są czarne
 bajka będzie jak sie poprawi lakier i te zaprawki znikną z niego na fotach nie widac bo są czarne

W barwie światła jest ogromna różnica, ciekawie jak Ci sie bedzie jeździć w nocy na nich... Ja u siebie założyłem już xenon
 W barwie światła jest ogromna różnica, ciekawie jak Ci sie bedzie jeździć w nocy na nich... Ja u siebie założyłem już xenon  a w dzień jeżdże na żarówkach ledowych w halogenach
 a w dzień jeżdże na żarówkach ledowych w halogenach 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości