Obrotomierz Golf 1Y Pomozcie prosze :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				greg
Przecież mówiłem Ci że uwalony licznik a ty dalej swoje.
W moim AAZ nie chodził a obrotomierz dawał sygnał sprzeczne niż powinien. Na wolnych obrotach sam zmienia odczyty i wchodzi nawet na 5tys. obrotów.
Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.

W moim AAZ nie chodził a obrotomierz dawał sygnał sprzeczne niż powinien. Na wolnych obrotach sam zmienia odczyty i wchodzi nawet na 5tys. obrotów.
Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.
- 
				greg
A ja wam opowiem co mi sie przytrafilo ostatnio.Wiozlem kolege na wesele oczywiscie jego autem.Ma MK3 1,4 jednopunkt.Zawiozlem go na slub potem na przyjecie weselne i w nocy okolo 3 mialem po niego znow przyjechac aby go zabrac.Wsiadlem do samochodu przekrecam kluczyk a tu zonk zadna kontrolka nie swieci sie.Normalnie glucho wszedzie.Nie ma pradu nigdzie.Jak w archiwum x gdzie przelatuje ufo i zabiera prad z samochodu  .No to rajbluje stacyjka- nic.Wysiadlem otwozylem klape patrze moze klema spadla, no nie .Wszycho ok.
.No to rajbluje stacyjka- nic.Wysiadlem otwozylem klape patrze moze klema spadla, no nie .Wszycho ok.
I teraz najfajniejsze....
Wsiadam przekrecam kluczyk - jest wszystko,odpala i co... predkosciomiez robi za obrotomierz .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...
 .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...
Zgasilem. zapalam znowu , wszystko ok.
Na drugi dzien(w nocy nie szlo sie z nim dogadac) mowie mu o tym co mi sie przytrafilo
 mowie mu o tym co mi sie przytrafilo
a on na to ze czasami ten samochod tak ma.Odkad go kupil to czasami tak glupieje...
Jak bede mial fart i mi sie uda to nagram ten fenomen(predkosciomierz-obrotomierz) na komorke..Zobaczycie sobie...
Pozdrawiam

.No to rajbluje stacyjka- nic.Wysiadlem otwozylem klape patrze moze klema spadla, no nie .Wszycho ok.
.No to rajbluje stacyjka- nic.Wysiadlem otwozylem klape patrze moze klema spadla, no nie .Wszycho ok.I teraz najfajniejsze....
Wsiadam przekrecam kluczyk - jest wszystko,odpala i co... predkosciomiez robi za obrotomierz
 .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...
 .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...Zgasilem. zapalam znowu , wszystko ok.
Na drugi dzien(w nocy nie szlo sie z nim dogadac)
 mowie mu o tym co mi sie przytrafilo
 mowie mu o tym co mi sie przytrafiloa on na to ze czasami ten samochod tak ma.Odkad go kupil to czasami tak glupieje...
Jak bede mial fart i mi sie uda to nagram ten fenomen(predkosciomierz-obrotomierz) na komorke..Zobaczycie sobie...
Pozdrawiam
Spoko licznik juz mu dziala wczoraj skonczylem zabawe z nim i jest (w moim 1Y) Dzisiaj pojedzie poczta do wlasciciela i bedzie po klopocie.rydzu pisze:Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.
Ale mam prozbe:
Jak moglbys podeslac swoje tarcze do wydruku bylbym naprawe wdzieczyny