A ja cały czas pukam się w głowę i myślę,czemu nie mam dziewczyny...Golfinkatdi pisze:chciałem chciałem ale, dziewczyna wazniejsza

Moderator: G0 Karcio

A ja cały czas pukam się w głowę i myślę,czemu nie mam dziewczyny...Golfinkatdi pisze:chciałem chciałem ale, dziewczyna wazniejsza

bo masz Golfajaśkooo91 pisze:i myślę,czemu nie mam dziewczyny

ale z posiadania golfa to same dobre
 ale z posiadania golfa to same dobre  

100% poparcia masz u mnieGolfinkatdi pisze:z posiadania golfa to same dobre

zaraziłem ją ta pasją
 zaraziłem ją ta pasją  i teraz jezdzi ze mną na zloty i pomaga w modach
 i teraz jezdzi ze mną na zloty i pomaga w modach  

jak się jeździ po naszych okolicach na obniżonym zawiasie?
 jak się jeździ po naszych okolicach na obniżonym zawiasie?
 nie jest żle , powiem ci ze narazie nigdzie dokładki nie zgubiłem , wiec i tak jest dobrze , co prawda jedynym problemem na obniżonym zawiasie jest wjazd do garazu .. ostatnio dokładka zachaczyłem to mi zderzak ze slizgów zszedł , i teraz mi lata bo sie nie trzyma na slizgach .. starszy typ slizgów , ale za niedługo ogarne zderzak z przodu
 nie jest żle , powiem ci ze narazie nigdzie dokładki nie zgubiłem , wiec i tak jest dobrze , co prawda jedynym problemem na obniżonym zawiasie jest wjazd do garazu .. ostatnio dokładka zachaczyłem to mi zderzak ze slizgów zszedł , i teraz mi lata bo sie nie trzyma na slizgach .. starszy typ slizgów , ale za niedługo ogarne zderzak z przodu 

jutro mozntaż sierpów
  jutro mozntaż sierpów  no i mozliwe ze zawitam na majówce z kolega , ale czym moim autem bedziemy jechac to zobaczymy .
 no i mozliwe ze zawitam na majówce z kolega , ale czym moim autem bedziemy jechac to zobaczymy .

poka pokaGolfinkatdi pisze:jutro mozntaż sierpów

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości