Moderator: G0 Karcio

Ta kierownica zmienia środek diametralnie
 Ta kierownica zmienia środek diametralnie   Jakiś filmik mam nadzieję że nam wrzucisz, jak już go wystroicie
  Jakiś filmik mam nadzieję że nam wrzucisz, jak już go wystroicie  

Tylko te tylne lampy wymien na bialy kierunek i gra
 Tylko te tylne lampy wymien na bialy kierunek i gra  ja tez szukam teraz z bialym.
 ja tez szukam teraz z bialym. 

Mam u siebie w sprzedaży te cleary, występują takie jak u mnie lub z jasnym (białym kierunkiem).miskieusz pisze:łał...
przodowi faktycznie jeszcze do tyłu trochę brakuje. Jak znajdujesz te lampy tylne? To te z alledrogo nie?
nie rozumiem czemu do variantów hella nie puściła black magic albo chociaż highline'ów
Będą będą czarne, jeszcze wiele rzeczy do poprawy lub wcale nie zamontowane - na Nysę powinno zagrać wszystko.vwbartus pisze:jest kozak !!!
nic dodać nic ująć no może tylko jak już masz dymione kierunki to i obrysy dymione bo te białe to ani do koła ani do budy nie pasują ( takie moje zdanie )
Plastiki szare na razie zostają a uszczelki pójdą w czerń...truckman pisze:lolo_golf, nie brakuje, bo on ma plastiki szare

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości