A wariancik Extra będzie wyglądał z całym pakietem zmian.
Moderator: G0 Karcio

Jeśli kilka osób wcześniej o tym wspomniało i "jest w temacie" to na pewno pomogą - od tego jest forum.iigAlisArr pisze:Można poszukać: w internecie - co wskazane przed pytaniem, lub gościa z forum - ma w podpisie "reklamę". Z rok temu wołał ode mnie ~600zł za urządzenie na 2. wypasie bo ma 3 wersje. Dobra, dzień dziecka zrobię: kicoro.

Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...logo1024 pisze:Teraz będzie wyścig kto będzie miał to pierwszy u siebie truckman, czy ŻuReK,

Czyt. przemyśle przez święta i we wtorek zamówieŻuReK pisze:Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...

Nie wykluczonetoffic pisze:Czyt. przemyśle przez święta i we wtorek zamówieŻuReK pisze:Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...

Hmm. Trzeba sobie jasno odpowiedzieć na pytanie czy kupować ten GADŻET za xxx zł, żeby kilka razy się pobawić. Jednak to jest opcja dla aut usportowionych lub coś w ten deseń ALE gdybym miał tyle gotówki na wydanie to już dawno bym się nim bawił.ŻuReK pisze:Nie wykluczone

To pomyśl o tym na poważnie, bo skoro ładujesz taką $$ w środek, to budziki ze słupka out a całe potrzebne info będziesz miał w licznikuŻuReK pisze: Nie wykluczone

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości