) Czasem bywam we wroclawiu al ejakos spotkac nie moge:-P Jezdzisz na codzien nim ? :-> No i fajnie nisko siedzi
) Czasem bywam we wroclawiu al ejakos spotkac nie moge:-P Jezdzisz na codzien nim ? :-> No i fajnie nisko siedzi  )  No i super swiatla przednie..
)  No i super swiatla przednie..  Tez mi takie po glowie chodza.. ale cos sie zebrac nie moge na dlubanie...
 Tez mi takie po glowie chodza.. ale cos sie zebrac nie moge na dlubanie... 
Moderator: G0 Karcio
 ) Czasem bywam we wroclawiu al ejakos spotkac nie moge:-P Jezdzisz na codzien nim ? :-> No i fajnie nisko siedzi
) Czasem bywam we wroclawiu al ejakos spotkac nie moge:-P Jezdzisz na codzien nim ? :-> No i fajnie nisko siedzi  )  No i super swiatla przednie..
)  No i super swiatla przednie..  Tez mi takie po glowie chodza.. ale cos sie zebrac nie moge na dlubanie...
 Tez mi takie po glowie chodza.. ale cos sie zebrac nie moge na dlubanie... 

i czeka na wiosnę
 i czeka na wiosnę  
  Myślałem o schmidt ML retro. Rant w polerkę i środek ori kolr
  Myślałem o schmidt ML retro. Rant w polerkę i środek ori kolr  Szukam tylko i wyłącznie 16" 9J
 Szukam tylko i wyłącznie 16" 9J

, tylko gdzie podział się z Ues z "tyłka"???
 , tylko gdzie podział się z Ues z "tyłka"???

A miałeś jeszcze dekielki pomieszać na felach...
 A miałeś jeszcze dekielki pomieszać na felach...  

x2drrudykn46 pisze:Co do kierunków z przodu to może zielone ? Wpasowały by się do koncepcji

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości