Auto kozak. Nie dziwne, że foty chętnie przyjmowane, bo są

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

ciekawe kto robiłRudy Hiszpan' pisze:Dobry lans
Nie dziwne, że foty chętnie przyjmowane, bo są
 i jak bardzo profesjonalnym aparatem
 i jak bardzo profesjonalnym aparatem 

) Sesja prawdziwie na spontanie, z nienacka a te kilka zdjęć moim zdaniem wyszło naprawdę kosa
) Sesja prawdziwie na spontanie, z nienacka a te kilka zdjęć moim zdaniem wyszło naprawdę kosa 

ma prawie wszystko a przede wszystkim silnik sam nakręcam sie na swapa do siebie żeby zastąpic TDI czyms o wiele lepszym
 ma prawie wszystko a przede wszystkim silnik sam nakręcam sie na swapa do siebie żeby zastąpic TDI czyms o wiele lepszym   ABV spełniałby moje oczekiwania z tego co widzę u Ciebie i byłego golfapapola
 ABV spełniałby moje oczekiwania z tego co widzę u Ciebie i byłego golfapapola   jeszcze VSR;a miałeś
 jeszcze VSR;a miałeś  jak mozesz nap mi na PW jak to się sprawowało..
 jak mozesz nap mi na PW jak to się sprawowało..

-->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;

będzie turbo ?? Czy R36 ??olafart pisze:rysiektr kompresory są dla leszczy barowych- gardzę

różnica jest przede wszystkim w mocy, cenie i stopniu skomplikowania SWAPaolafart pisze:a która jej ewolucja to już chyba bez różnicy!

jaki sciemniaczolafart pisze:PS. nic nie robię- czeka na lepsze czasy (normalną pogodę)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości