podoba mi się jeszcze bardziej niż stronę wcześniej
Teraz etap III, przymiarka

Moderator: G0 Karcio

zawsze są parkingi strzeżoneshowtime pisze: Najbardziej martwie sie o to ze komus sie przykleją dekielki do rąk np. na parkingu... a same dekle kosztują kupe $$$ bo są ori... :/

Starałem się jeździć wolno i ostrożnie - udało sięshowtime pisze:A felgi prościutkie

pod Tesco albo w jakiejś galerii ?Mk2_marcin pisze:zawsze są parkingi strzeżone
 )
)

Pewnie będzie się bronił, że nie, że czeka do wiosnyA r t u r pisze:Wyglądają super, podejrzewam że dziś przymiarka na aucie ?
 a wieczorem wrzuci foty
  a wieczorem wrzuci foty  Jest miodek
  Jest miodek 

Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
 Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje  

showtime pisze:A ja powiem ze nie Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
A poza tym musialbym znow z tylu gwint podnosic o centa a nie chce mi sie narazie jak takie wszystko posolone i oblodzone

showtime pisze:Mam w pracy kilka podnosnikow na ktore sobie wjezdzam kiedy chce wiec krece nieraz i kręce

Ty dawno chyba na zlocie nie byłeś, że miejsce rezerwujesz od razu. Na scenie są naprawdę tłuste projekty.Rezerwuje miejscewarunek jest taki ze jak będą tam same szpachlowozy i plastikowe doopy to nie bede tam stał
wiec miejsce mozesz zaklepac ale jak cos to mowie od razu ze moge sie przypadkowo rozchorowac na Tuning Show i jednak nie przyjechac jak sie okaze ze to festiwal buractwa

Bez urazy
  Bez urazy  ale jak wszystkie vagi to naprawdę jest masa grubych corków, MKI czy innych Audi, że wstyd stanąć naszymi nawet jak tamte by stały na stalówkach
 ale jak wszystkie vagi to naprawdę jest masa grubych corków, MKI czy innych Audi, że wstyd stanąć naszymi nawet jak tamte by stały na stalówkach

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości