została kostka w g60

Forum techniczne związane z silnikami G60

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

honza
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: wt paź 18, 2011 19:26

została kostka w g60

Post autor: honza » sob sty 14, 2012 20:22

witam zrobilem swap na g60 i została mi jedna kostka , nie moge jej znalezc miejsca :/
Obrazek
Obrazek



paulek87
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 44
Rejestracja: sob gru 23, 2006 18:12
Lokalizacja: Bytom

Re: została kostka w g60

Post autor: paulek87 » sob sty 14, 2012 21:42

stukowy masz podpięty?



Awatar użytkownika
16vg60
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Posty: 2129
Rejestracja: śr gru 29, 2010 19:50
Lokalizacja: lublin

została kostka w g60

Post autor: 16vg60 » ndz sty 15, 2012 19:23

cos mi sie wydaje ze to od impulsatora predkosciomierza
u mnie motor wydarty to zobacze po kolorach jutro


AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=606547" onclick="window.open(this.href);return false;

AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM

MK2 R32 4Motion ,Rallye?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=530391" onclick="window.open(this.href);return false;

honza
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: wt paź 18, 2011 19:26

została kostka w g60

Post autor: honza » sob sty 28, 2012 01:21

i co sprawdziłeś?



Awatar użytkownika
16vg60
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Posty: 2129
Rejestracja: śr gru 29, 2010 19:50
Lokalizacja: lublin

została kostka w g60

Post autor: 16vg60 » wt sty 31, 2012 20:50

:los2: kuzwa sory ale kompletnie zapomnialem kolory u mnie to brazowy, niebiesko-szary /zolty{slabo widac bo stara instalacja przy wtyczce a nie chcialem pruc izolacji dalej,i czarny
a w skrzyni co masz linke czy impulsator?


AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=606547" onclick="window.open(this.href);return false;

AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM

MK2 R32 4Motion ,Rallye?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=530391" onclick="window.open(this.href);return false;

honza
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 22
Rejestracja: wt paź 18, 2011 19:26

została kostka w g60

Post autor: honza » czw lut 09, 2012 21:06

mam impulsator i jest podpięta kostka ... kurde i mam zonka bo nie mogę znalezc miejsca dla tej kostki :/



ODPOWIEDZ

Wróć do „G60”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości