będą mega w białym kombi z ciemnymi szybami.
  będą mega w białym kombi z ciemnymi szybami.do tego możesz pokusić się o czarny dach i będzie robiło razem mega robotę

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

z szybami a co do kontroli to nie jest problem
 z szybami a co do kontroli to nie jest problem  

lepiej nie oklejaj, folia nawet od 3M odkleja się na słońcu jak nie zabezpieczysz klejem na rantach. nie jest to trwałe rozwiązanie....z drugiej strony jak się człowiek rozmyśli to z odklejaniem tez jest problem, bo jak masz gdzieś jakieś miejsca z pęcherzykiem rdzy czy głębszą rysą, to lakier schodzi razem z folią, po zdarciu zostają jeszcze placki z bezbarwnym klejem, które również są problemem w usunięciu....kalapita pisze:A co do dachu zastanawiam sie właśnie nad carbonem czarnym;>

hehe mowiac o folii chlopaki mieli na mysli oklejanie dachu a nie izolowanie czegokolwiek w HID'zie..kalapita pisze:Ja miałem takie same przetwornice w czwórce i nie izolowałem folią od 3M ani nic i było gitara nic nie zakłucało ja od znajomego biore ktory takie rzeczy ma i daje mi gwarancje na ROK CZASU Na przetwornice i 3 miesiące na żarniki takze spoko , i powiedział że one niby mają fitry przeciwzakłuceniowe . TAKZE NIE POWINNO BYC PROBLEMU

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości