Jak można porywać się zmierzonym na 6,8 na RL Rocco na 507 konną bestię, na letnich Michałkach Pilot Sportach 295, zmierzoną na 4,9 w tych samych warunkach ?
 Jak można porywać się zmierzonym na 6,8 na RL Rocco na 507 konną bestię, na letnich Michałkach Pilot Sportach 295, zmierzoną na 4,9 w tych samych warunkach ?  
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ale Sciro i tak ładnie się zbieraGeno17 pisze:Od 140 robił ze mnie wiatrakAle to była kreska w stylu : Chcę zobaczyć jak bardzo eMka mnie zrobi, nie żadne ściganie z napinkami
 A co do wątpliwości,czy program czy wydech,to posłuchaj "bardziej doświadczonych" Złośka i Matiego,czyli po prostu najpierw wydech.
 A co do wątpliwości,czy program czy wydech,to posłuchaj "bardziej doświadczonych" Złośka i Matiego,czyli po prostu najpierw wydech.
Klep,klep,a jak zaklepiesz to mogę Ci powiedzieć (szczerze) będzie Pan zadowolonyGeno17 pisze:To w takim razie nie zostaje nic innego, jak klepanie terminu u Michała

Zadzwoń do Michała bo ja rozmawiałem z nim wczoraj i najbliższe terminy po 20 stycznia. Zapomniałbym, bierz wersję bandyta jak to mówi Tomcio
 Zadzwoń do Michała bo ja rozmawiałem z nim wczoraj i najbliższe terminy po 20 stycznia. Zapomniałbym, bierz wersję bandyta jak to mówi Tomcio 
Fakt. Mój gada ładniejPassat944 pisze:Te Wasze 2.0 i tak nie zagadają jak VR6tki z IV i V generacji.

Mój Sensejzlos pisze:Fakt. Mój gada ładniejPassat944 pisze:Te Wasze 2.0 i tak nie zagadają jak VR6tki z IV i V generacji.

Do setki czas dobry dsg robi robotę
 Do setki czas dobry dsg robi robotę  do 200 już trochę gorzej.
 do 200 już trochę gorzej.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości