cloudonly pisze:Dzisiaj na swiatełkach objechałem załosnego golfa który ma wielachny silnik i o 80km więcejJedyneczka i juz było po nim bo przejechaniu 200m 1.5 długości auta a pózniej tylko tylne lusterko:)
Napaleni golfiacze nie gadajcie na tych co jezdza hondami ze się pojemnoscia zasłaniaja chodzi o konie mechaniczne co postawisz na lini honde 125km a golfa 280km to jest róznica a postaw honde w 1.6 125km a golfa 1.6 nie wiem ile ma koni bo nie interesuje sie golfami, nawet z tym najmocniejszym silnikiem to i tak golf nie ma szans. A wy sie cieszycie ze wygrywacie:) WIELKI ŻAL
Oj to powinienes teraz isc na spowiedzcloudonly pisze:Dzisiaj na swiatełkach objechałem załosnego golfa
Pochwal się lepiej setupem swojej Hondy, bo z tego co ja pamiętam to jajo nie wychodziło jako Type-Rcloudonly pisze:To forum to jedna wielka sciema.
Nie, pierwszy raz słysze... W Golfach się takich rzeczy nie robi bo my nie umiemy. Tylko Hondziarze są tak zajebisci...cloudonly pisze:A słychac było o takim czyms ja swap silnika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości