..a ja w weekend jadę po nowe kółko - aż pod Poznań

Moderator: G0 Karcio

Może zostaną.. bo żal mi ich sprzedawać... kwestia co będzie w Poznaniu bo nie jestem pewny w 100% do nowego kółka - szczegóły wkrótce...showtime pisze:Co z prosiakami :>?

ale jak mam ASY to d.u.p.a. blada...
 ale jak mam ASY to d.u.p.a. blada... 

to spot trza zorganizować siakiś... Zapoznawczy face2faceŻuReK pisze:..a ja w weekend jadę po nowe kółko - aż pod Poznań
kalambury:truckman pisze: pytanie czy sprzedaje czy

. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo w weekend uderzam do Torunia w celu nawiertow i ogolnego SPA felgi
. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo w weekend uderzam do Torunia w celu nawiertow i ogolnego SPA felgi  Drugi komplet zmieni wlasciciela, a ja jeszcze poszukam swojej zapasowki
 Drugi komplet zmieni wlasciciela, a ja jeszcze poszukam swojej zapasowki 

Szykuje sie tez trip, gdzie trwa ustalanie terminu, ale o tym wiecej jak juz bedzie to tam gdzie powinno
 Szykuje sie tez trip, gdzie trwa ustalanie terminu, ale o tym wiecej jak juz bedzie to tam gdzie powinno 

mozna sie ustawic we wroclawiu na A4 i leciec razem
 mozna sie ustawic we wroclawiu na A4 i leciec razem  wyjazd w piatek, powrot w niedziele. 2 noclegi, zwiedzanie Autostadt VW
 wyjazd w piatek, powrot w niedziele. 2 noclegi, zwiedzanie Autostadt VW  myslcie!
 myslcie! 
Piszę sięshowtime pisze:Na wiosne Panowie szykujemy trip do Wolfsburga z ekipą z Małopolskimozna sie ustawic we wroclawiu na A4 i leciec razem
wyjazd w piatek, powrot w niedziele. 2 noclegi, zwiedzanie Autostadt VW
myslcie!

dobrze! polecimy grubą ekipą na DE
 dobrze! polecimy grubą ekipą na DE 

Jak widac roznia sie rotory (wypukle-wklesle) i ranty, gdzie w moich szerszych jest jakby nabita druga warstwa, a nie gole aluminium. Prawie nie widac roznicy wiec po co przeplacac
 Jak widac roznia sie rotory (wypukle-wklesle) i ranty, gdzie w moich szerszych jest jakby nabita druga warstwa, a nie gole aluminium. Prawie nie widac roznicy wiec po co przeplacac 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości