Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan

Moderator: G0 Karcio

Lansiarz nie wysiadł żeby porozmawiać?Geno17 pisze:Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan

Ja już widziałem takiego Gallardo na zawodach.I wiesz co się stało? Dostał baty od Golfa,który zrobił w tym przejeżdzie 12.54.Takie czasy to kręci Złoś bez problemu,jak nie jest skacowany,ma dobry humor i nie szkoda mu "sprzętu"Geno17 pisze:Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan

Ten poszedł masakrycznie szybko, aż mi moją bujną stylówę na głowie zaburzył.
 Ten poszedł masakrycznie szybko, aż mi moją bujną stylówę na głowie zaburzył.Jaro, ale tamten właściciel Lambo, dresów oraz złotego zegarka nie wiedział jak wystartować tym autem. On ruszał jak spod świateł z teściową na foteluRybak pisze:Ja już widziałem takiego Gallardo na zawodach.I wiesz co się stało? Dostał baty od Golfa,który zrobił w tym przejeżdzie 12.54.
 Tymczasem Lambo ma procedurę startu...
 Tymczasem Lambo ma procedurę startu...
Dobrze wiem,że Lambo ma procedurę startu,której kierownik nie ogarniał,owszem to auto robi szał,ale dopiero przy prędkości 160+zlos pisze:Tymczasem Lambo ma procedurę startu...

Dobre,nie znałemzlos pisze:Słoń idąc do rzeki przez sawannę wdepnął w mrowisko. Wkurzone mrówki z rozwalonego mrowiska ruszyły w pogoń za słoniem, ale tuż przed rzeką tylko jedna zdołała wdrapać się na słonia.
Słoń stoi w rzecze, na brzegu pierdyliard mrówek, na słoniu jedna mrówka. Cisza. Nagle z brzegu rozlega cieniutki głosik: "Helmut!!! Zatop sk....syna!"
 Skumałem analogię pewnej sytuacji
 Skumałem analogię pewnej sytuacji 

Najłatwiej byłoby wypruć TONĘ z hakiem, wtedy obecna moc by styknęła. Ciekaw jestem tylko co zostałoby z golfaMatthewG pisze:Łatwiej i taniej będzie wypruć

Z auta można dużo zbić poprzez felgi, wydech, hamulce, zawieszenie, fotele, ale to i tak będzie może ponad 100 kilo..
 Z auta można dużo zbić poprzez felgi, wydech, hamulce, zawieszenie, fotele, ale to i tak będzie może ponad 100 kilo.. mocniejsze:
 mocniejsze:Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości