o to to .... dlatego nie dyskutuję, tylko napisałem jaki mam gustAntonioo pisze: każdy ma swój gust ...... nie ma co dyskutowac

Moderator: G0 Karcio
o to to .... dlatego nie dyskutuję, tylko napisałem jaki mam gustAntonioo pisze: każdy ma swój gust ...... nie ma co dyskutowac

każdy nie bedzie robił auta jak sobie forumowicze z vw golfa życza ;p trzeba mieć swoje zdanie i swój cel byle nie robić wiochy że łoo ;p
 każdy nie bedzie robił auta jak sobie forumowicze z vw golfa życza ;p trzeba mieć swoje zdanie i swój cel byle nie robić wiochy że łoo ;p
Właśnie to jest + folii, mało aut sie już spotyka z ciemnymi szybami. Ja to zrobiłem dla celów praktycznych (strach o radio) nie wizualnych i chyba jednak folia idzie out.Antonioo pisze:ale nie lubie jak jade autem i wszyscy mnie widza
 Jeszcze pewnie przez zimę nazbiera sie gratów  i na nowy sezon będzie juz konkretnie
 Jeszcze pewnie przez zimę nazbiera sie gratów  i na nowy sezon będzie juz konkretnie  

ori?
 ori?  jestem ciekaw jak to wygląda na czarnym
 jestem ciekaw jak to wygląda na czarnym  

masa fajnych fantów. gruby projekt
 masa fajnych fantów. gruby projekt  zazdroszcze
  zazdroszczeUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości