NAKAMICHI CD500 MP3
2 299,00 zł co te radio ma w sobie ze jest takie drogie ?
 może ktoś mi wytłumaczy...?NAKAMICHI
 może ktoś mi wytłumaczy...?NAKAMICHI a w necie poszperalem pierwsze lepsze radio tej firmy takie znalazlem
Nakamichi CD-700 II za jedyne 6.999,00 - za tyle mam Golfa 3

Nakamichi CD-700 II
zamierzam kupić do Golferka Pioneer Deh 6800 MP na allegro z przesyłka 800 zł no poprostu cudko
 a tu taki japończyk zwany NAKAMICHI niepozorny z wygładu kosztuje pare razy więcej niz tej zajebisty pioneer
 a tu taki japończyk zwany NAKAMICHI niepozorny z wygładu kosztuje pare razy więcej niz tej zajebisty pioneer  wytlumaczcie mi to co to za firma
 wytlumaczcie mi to co to za firma  czy to Ferrari wśród radiootwarzaczy ?
 czy to Ferrari wśród radiootwarzaczy ? 

.
 . pozatym to radio (deh 6800) kosztuje u dealera 929 zl jak nie wiecej o ile sie nie myle, typowy dresiarz
 pozatym to radio (deh 6800) kosztuje u dealera 929 zl jak nie wiecej o ile sie nie myle, typowy dresiarz  nie ma na takie radio napewno
 nie ma na takie radio napewno 

... To radio gra a nie wygląda.
 ... To radio gra a nie wygląda.  ... i ludzie nie w temacie  nie będą widzieli co kaman... Po prostu Pionkiem łatwiej zaszpanować wśród laików itd. No i mało co przebije Nakamichi a już napewno nie Pionek
 ... i ludzie nie w temacie  nie będą widzieli co kaman... Po prostu Pionkiem łatwiej zaszpanować wśród laików itd. No i mało co przebije Nakamichi a już napewno nie Pionek  .
 . . Zobacz
 . Zobacz  .
 .