na czarno! ;D
 na czarno! ;D   
 albo jakbys miał cleary kierunki takie i czarny znaczek
 fajnie by to wygladało nawet

Moderator: G0 Karcio
 na czarno! ;D
 na czarno! ;D   

mój siwy wariat!
 mój siwy wariat!

pół tego pomysłu i tego ;D
  pół tego pomysłu i tego ;D  to sie liczy. a Gusta wiadome jakie są
  to sie liczy. a Gusta wiadome jakie są   
  haha
  haha 
 mój siwy wariat!
 mój siwy wariat!
 , fajnie by to wyglądało
 , fajnie by to wyglądało 

chociaz powiem ci ze myslałem nad clerami ;p ale jednak zostane przy jetta froncie
 chociaz powiem ci ze myslałem nad clerami ;p ale jednak zostane przy jetta froncie 
 ostatnio zauwazyłem u kolegów z forum ze robi sie coraz popularniejszy Jetta front
  ostatnio zauwazyłem u kolegów z forum ze robi sie coraz popularniejszy Jetta front  i tak ma byc!
 i tak ma byc!  
 mój siwy wariat!
 mój siwy wariat!
no ale jak będę go sadził to tylko a raczej chyba -40 i wystarczyStriker2 pisze:teraz to przydałoby się go posadzić:D

Czego nie rozumiesz ??zsakul23 pisze:jak ci ta wycieraczka tylna działa skoro ona sie przesuwa w prawo i sie cofa wiec co ona ściera ?? Fajnie to wygląda le nie rozumiem troche .......

wycieraczka daje radezsakul23 pisze:jak ci ta wycieraczka tylna działa skoro ona sie przesuwa w prawo i sie cofa wiec co ona ściera ?? Fajnie to wygląda le nie rozumiem troche .......

połóż wycieraczkę to zobaczysz jak to dział
 połóż wycieraczkę to zobaczysz jak to dział  

no to jeszcze szachownica na dachu.. jak wykładałes kwadrat po kwadracie ? ?
 no to jeszcze szachownica na dachu.. jak wykładałes kwadrat po kwadracie ? ?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości