LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- michalfrezz
- Mały gagatek
- Kontakt:
[MK3] Oświetlenie LED pokręteł nawiewu - NOWA WERSJA
witam,
gorąco polecam oświetlenie golf III od kolegi "achamerski". kupiłem climatronik i licznik i świecą idealnie. KUPUJCIE BO EFEKT WART CENY!!!
pozdrawiam
gorąco polecam oświetlenie golf III od kolegi "achamerski". kupiłem climatronik i licznik i świecą idealnie. KUPUJCIE BO EFEKT WART CENY!!!
pozdrawiam
Re: [MK3] Oświetlenie LED pokręteł nawiewu - NOWA WERSJA
Witam,
Koledzy mam pytanie czy ten zestaw pasuje normalnie do wersji bez klimy tej podstawowej?
Koledzy mam pytanie czy ten zestaw pasuje normalnie do wersji bez klimy tej podstawowej?
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Zestaw opisywany na pierwszej stronie tego tematu pasuje do kazdej wersji, czyli z klima manualną i bez klimy. Do climatronica mam troche inny zestaw, który opisany jest na mojej stronie.bialy80 pisze:Witam,
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
ja dziś wysyłam całą gromadkę przełączników i już nie mogę się doczekać :D
Wszystko na jeden kolor robisz czy mieszanka kolorow?KanedA pisze:ja dziś wysyłam całą gromadkę przełączników i już nie mogę się doczekać
wszystko w czerwień ;) jeżeli chodzi o przyciski przerabiane :)
[quote="KanedA"]wszystko w czerwień ;) jeżeli chodzi o przyciski przerabiane :)[/quote]
ładnie bedzie wyglądało,zastanawiam sie jak zrobic dla kontrastu chyba niebieski z czerwonym sobie pomieszam.
ładnie bedzie wyglądało,zastanawiam sie jak zrobic dla kontrastu chyba niebieski z czerwonym sobie pomieszam.
[b]bialy80[/b], to nie pogawędki, są do tego konkretne działy - to jest giełda.
mogę polecić kolegę, zestaw jest mega... jeszcze tylko muszę się dorwać do przełącznika światał, na którego nie potrafię znaleźć czasu, ale polecam szczerze!
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
[MK3] Oświetlenie LED pokręteł nawiewu, licznika, itp.
Ze względu na dużą liczbę zapytań o nowe zestawy do golfa chciałbym poinformować, że udało się zrobić podświetlenie zapalniczki. W prosty sposób da się ją podświetlić na zielono i niebiesko. Więcej szczegółów na mojej stronie i na allegro.
W ostatnim czasie wprowadziłem też do sprzedaży dwie pozycje:
- markowe żarówki LED rurkowe do oświetlenia schowka,
- podgrzewacze do lusterek.
Wszelkie pytania proszę kierować na priv lub gg.
W ostatnim czasie wprowadziłem też do sprzedaży dwie pozycje:
- markowe żarówki LED rurkowe do oświetlenia schowka,
- podgrzewacze do lusterek.
Wszelkie pytania proszę kierować na priv lub gg.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRO
Do oferty wprowadziłem światła do jazdy dziennej NSSC, dla forumowiczów rabaty. Zapraszam do pierwszego postu w tym temacie.
Zakupiłem i jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm, dokładne wykonanie - wszystko pasuje tak jak powinno. Instrukcja montażu napisana tak, że nie ma do czego się przyczepić a montaż po jej przeczytaniu jest dziecinnie prosty. A tak wygląda podświetlenie panelu nawiewów po zamontowaniu. Zdjęcie nienajlepszej jakości bo zrobione telefonem ale efekt na żywo jest mega!
http://images38.fotosik.pl/1795/4962bc260f5a7955med.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://images38.fotosik.pl/1795/4962bc260f5a7955med.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
witam
zarejestrowałem się na stronie.
Dodałem do koszyka kilka rzeczy , w tym mi.in. oświetlenie licznika L002 do golfa 3
Nie wiem jak wybrać wersję , przy oświetleniu pokręteł nawiewu był wybór a przy licznika nie ma. A potrzebuję WW.
Może jakiś kod rabatowy ;)
pozdrawiam
zarejestrowałem się na stronie.
Dodałem do koszyka kilka rzeczy , w tym mi.in. oświetlenie licznika L002 do golfa 3
Nie wiem jak wybrać wersję , przy oświetleniu pokręteł nawiewu był wybór a przy licznika nie ma. A potrzebuję WW.
Może jakiś kod rabatowy ;)
pozdrawiam