Ładnie czerwony się prezenci w tym sezonie
Moderator: G0 Karcio
Z tym zderzakiem to naprawde przypadekGoNzO !!! pisze:Latiusz, ładne zakupy, nawet nie wiedzałem że masz zderzak US z tyłu
 bo powiem Ci szczerze, że za pieniądze które wystawiają na allegro takie zderzaki to napewno bym nie kupił
  bo powiem Ci szczerze, że za pieniądze które wystawiają na allegro takie zderzaki to napewno bym nie kupił  
   Wszystko dzięki koledze Much77 który wynegocjował dobrą cenę
 Wszystko dzięki koledze Much77 który wynegocjował dobrą cenę  i przywiózł na miejsce rarytasik.
 i przywiózł na miejsce rarytasik. w związku rysami wyrządzonymi przez okolicznych łebków, nawet nie wiem jak ich nazwać
 w związku rysami wyrządzonymi przez okolicznych łebków, nawet nie wiem jak ich nazwać  zresztą sam znasz temat, bo też Ci porysowali.... fuck.... fuck... co za rasa!!
  zresztą sam znasz temat, bo też Ci porysowali.... fuck.... fuck... co za rasa!!Bartuś wreszcie jest uciecha, już nie pamiętam kiedy on tak dobrze wyglądał, bo przez te rysy to nawet nie chciało mi się go myćorbito pisze:ajjj pieknie Adamie
 jeszcze kilka drobiazgów wpadnie w tym sezonie
 jeszcze kilka drobiazgów wpadnie w tym sezonie  znowu czekam na kuriera
  znowu czekam na kuriera  lepiej pochwal się który masz numerek zaproszenia na Vag Event 2011
  lepiej pochwal się który masz numerek zaproszenia na Vag Event 2011 

Antonioo pisze:jest ogien fura ajjbardzo mi sie podoba jeszcze czeRRRRwony
Wielkie dziekiBio pisze:Latiusz, Nie wiem sam co napisać, miażdżysz w każdym caluZaj**ście jest !
 miło słyszeć, że komuś się podoba
 miło słyszeć, że komuś się podoba  

i taki kolor
 i taki kolor 

Daj posłuchać trochu...
 Daj posłuchać trochu...Z tego co oglądałem to wnętrzne masz już troche zrobioneAntonioo pisze:Latiusz bardzo mi sie podoba, szczególnie wnetrze chciałbym mieć takie, navi, kratki od boraczai taki kolor
 brakuje tylko navi i kratek
  brakuje tylko navi i kratek  u mnie dużo rzeźby było z licznikiem, nie wiem czy znasz temat ale rocznik 98 nie był na szynie can i tylko dzięki adapterowi byłem wstanie go uruchomić
  u mnie dużo rzeźby było z licznikiem, nie wiem czy znasz temat ale rocznik 98 nie był na szynie can i tylko dzięki adapterowi byłem wstanie go uruchomić   

Niestety auto jedzie jeszcze raz na strojenie, trzeba poprawić soft bo obecnie jeżdże na uszkodzonej przepływceiigAlisArr pisze:Poproszę o nowe filmiki z jazdy, z wewnątrz / zewnątrz / itd.Daj posłuchać trochu...
 dlatego nie jest do końca wystrojone... ale dzwięk i tak ma ładny, ostatnio żadko kiedy używam radia
  dlatego nie jest do końca wystrojone... ale dzwięk i tak ma ładny, ostatnio żadko kiedy używam radia  wole opuścić szybę i słuchać motorowni
  wole opuścić szybę i słuchać motorowni 
 jeszcze chce dekory z R i takie tam pierdółki, na  VW Manie lecisz?
 jeszcze chce dekory z R i takie tam pierdółki, na  VW Manie lecisz?VW Mania obowiązkowoAntonioo pisze:Latiusz na VW Manie lecisz?
 to chyba będzie okazja pogadać, w tym roku jest plan lecieć większą ekipą a przynajmniej tak się zapowiada
  to chyba będzie okazja pogadać, w tym roku jest plan lecieć większą ekipą a przynajmniej tak się zapowiada 
Jest fantastycznie aż do tego stopnia, że chce się na Tobie wzorowaćLatiusz pisze:miło słyszeć, że komuś się podoba

bo tez lece bileciki juz zapłacone
 bo tez lece bileciki juz zapłacone 
 także może nadarzy się okazja
  także może nadarzy się okazja 
 jak byś widział blachy PL to gdzieś tam bede sie kręcił
 jak byś widział blachy PL to gdzieś tam bede sie kręciłUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości