Dystans będzie 20mmbula222 pisze:dystans minimum 15 mm

Czemu? wcale nie jest tak źle, tylko czasami trzeba uważać na dziury.ZULUS 28 pisze:pieknie to wyglada ale jazda na tym kole to tragedia
A ja własnie wręcz przeciwnie jak na razie jest wszystko ok, koledzy tez na nich jeżdżą i nikt złego słowa o nich nie wspomniałAdrianao8 pisze:łyszałem opinie że nie są za dobre
niżej się już nie da bo gwint jest cały skręcony, inaczej bedzie wyglądać jak dystans pójdzieRafaelloW007 pisze:eraz trzeba mocno w dół skręcić bo spora dziura się zrobiła,

Tu taka mała zapowiedź tego co dziś robiliśmy:

I wyjazd z naszej pięknej Galerii, a dokładka się wygina dobrze ze to nie zderzak jak mkIV

Więcej zdjęć będzie jak wrócę z pracy i się wyśpię, no chyba że POOREK wrzuci jakieś
 .
 .Pozdrawiam

pięknie pięknie i bagażnik u Sergiusza tez dobrze wygląda
  pięknie pięknie i bagażnik u Sergiusza tez dobrze wygląda 

-->>
 -->> 

mimo tego uważam że Sergiusz jest na bardzo przyzwoitym poziomie
 mimo tego uważam że Sergiusz jest na bardzo przyzwoitym poziomie   wiec myślę że niedługo w pierwszej kolejności zawitają dystanse na przód, a myślę też, że za jakiś czas skusi się na tył bo jednak jest tam tyci tyci luzu
 wiec myślę że niedługo w pierwszej kolejności zawitają dystanse na przód, a myślę też, że za jakiś czas skusi się na tył bo jednak jest tam tyci tyci luzu   dziwne..
 dziwne.. 

mi się podoba to zdjęcie jak ta maskotka leży przy kole to tak jakby auto było na samych felgach bez opon
 mi się podoba to zdjęcie jak ta maskotka leży przy kole to tak jakby auto było na samych felgach bez opon 

ale to już
 ale to już