Widze, że nie tylko u mnie takie stresy ma kobitkaczajaa22 pisze: ech te kobity nic nie kumają

Moderator: G0 Karcio
Widze, że nie tylko u mnie takie stresy ma kobitkaczajaa22 pisze: ech te kobity nic nie kumają

czajaa22 pisze:Oponki naciągnięte myślałem że będzie lepszy naciąg ale na conti to tak ładnie nie wygląda jak np na falkenach

Tak panie kierowniku zgadza się jest jak jest i narazie lepiej nie będzie ważne ze auto dzięki temu pójdzie trochę w dółgluszcz pisze:czajaa22 pisze:Oponki naciągnięte myślałem że będzie lepszy naciąg ale na conti to tak ładnie nie wygląda jak np na falkenach
nie każda opona o tym samym rozmiarze układa sie tak samo.....
 Przyjdą konkretne kółka to i naciąg konkretny ale kiedy to będzie
 Przyjdą konkretne kółka to i naciąg konkretny ale kiedy to będzie 

Dobrze, że się udało.
 Dobrze, że się udało.
Trochę popękało niestety ale super glue i prawieSebek pisze:Lubię toDobrze, że się udało.
 nic nie widać wypoleruje się jeszcze
  nic nie widać wypoleruje się jeszcze 

powiedz, gdzie kupiles/zamowiłeś nowe tarcze do zegarów? wygladają naprawdę profi - żadnych przebić itp zarówno w dziej jak i w nocy...
 powiedz, gdzie kupiles/zamowiłeś nowe tarcze do zegarów? wygladają naprawdę profi - żadnych przebić itp zarówno w dziej jak i w nocy...
 Powoli myślę nad innym autem
 Powoli myślę nad innym autem 

Mocowo również będzie lekko w góre
  Mocowo również będzie lekko w góre 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości