Wiec bardzo ciekawie to wyglada
 Wiec bardzo ciekawie to wyglada   Ide na piersza strone ogladac foty bo to z miniatury robi mega robote
 Ide na piersza strone ogladac foty bo to z miniatury robi mega robote 
Moderator: G0 Karcio

Wiec bardzo ciekawie to wyglada
 Wiec bardzo ciekawie to wyglada   Ide na piersza strone ogladac foty bo to z miniatury robi mega robote
 Ide na piersza strone ogladac foty bo to z miniatury robi mega robote 
 Jeśli chodzi o całokształt to nie ma się do czego przyczepić
 Jeśli chodzi o całokształt to nie ma się do czego przyczepić  

i jak się tam dostałeś
 i jak się tam dostałeś  niczym się nie chwalisz za skromny jesteś ;p Chcesz arl-a ?:P a te twoje bbs to jest 5x100 ?:P a co to za drugi golf ori e-rka ta z foto czy jakiś r-line ?
 niczym się nie chwalisz za skromny jesteś ;p Chcesz arl-a ?:P a te twoje bbs to jest 5x100 ?:P a co to za drugi golf ori e-rka ta z foto czy jakiś r-line ?  bo twoj od razu poznaje po halogenach
 bo twoj od razu poznaje po halogenach 

Wiem ze Nuerburgring to nie jakieś gdzieś
 Wiem ze Nuerburgring to nie jakieś gdzieś  Ja niestety jeżdziłem tam tylko w grach ale uwielbiam ten tor
 Ja niestety jeżdziłem tam tylko w grach ale uwielbiam ten tor  Czyli było tam wiecej er-klekotów
 Czyli było tam wiecej er-klekotów  A na torze można się i pobawic 50 konnym cinquecento
 A na torze można się i pobawic 50 konnym cinquecento  A na takim torze to radocha jest nawet z samego podziwiania jego. Jaki miałeś czas ?:p kiedy jakieś foto ?:P wpadaj do wrocka
 A na takim torze to radocha jest nawet z samego podziwiania jego. Jaki miałeś czas ?:p kiedy jakieś foto ?:P wpadaj do wrocka  pościgamy się juz mam letni setup
 pościgamy się juz mam letni setup  

R`line jak u ciebie to również klasa i chyba nawet ładniejszy jeśli chodzi o nie ori R32truckman, dwa wydechy fajne ale najlepiej też w R-Linie według mnie.

Zwlaszcza jak kladzie sie na lukach i prawie szura po asfalcie.
 Zwlaszcza jak kladzie sie na lukach i prawie szura po asfalcie.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości