[XENON w mk2] Nadszedł czas się pochwalić :D ........
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
to jeszcze u siebie przekazniki dodam to bedzie mocniej swieciloszorka pisze:Z trochę innej beczki- ustawiałem wczoraj światła koszt 12,- oraz zapodałem przekażniki . Niebo a ziemia w porównaniu z tym co było kiedyś, światło zrobiło się mocniejsze i "białe" -polecam każdemu taką operację (żarówki standart )

ostatnio jak jechalem qmpla golfem 3 wieczorem to myslalem , ze na postojówkach jade

Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)
						Co do systemów samopoziomujących i spryskiwaczy to zauważcie na nowe auta z ksenami jak podskakują na drodze to czy nie mrugają, albo na cholerne Punto 2 które ma soczewki na sztywno i napierdziela po oczach aż miło. Samopoziomowanie na naszych drogach ledwo działa a spryskiwaczy na reflektory prawie 99% nie używa. 
Arek czy mógłbyś opisać jak to zrobiłeś tak krok po kroku, jakie soczewki, z jakiego auta, z czym były problemy itp i itd. Dzięki z góry.

Arek czy mógłbyś opisać jak to zrobiłeś tak krok po kroku, jakie soczewki, z jakiego auta, z czym były problemy itp i itd. Dzięki z góry.
zadnych problemow.. wystarczy troche pomyslecGrabarz pisze:Co do systemów samopoziomujących i spryskiwaczy to zauważcie na nowe auta z ksenami jak podskakują na drodze to czy nie mrugają, albo na cholerne Punto 2 które ma soczewki na sztywno i napierdziela po oczach aż miło. Samopoziomowanie na naszych drogach ledwo działa a spryskiwaczy na reflektory prawie 99% nie używa.

soczewy z passata 2003 , xenon HELLA z audi A4 , klary z głądkim szkłem i krzyżem - na zamówienie.. do tego dochodzi ring ozdabiajacy na soczewke i spasowanie wszystkiego .
						To jeszcze dwa szybkie pytania... 
1) czym wycinałeś otwory w odbłyśniku żeby nie pocharatać tego odbłyśnika, bo ja kiedyś próbowałem takim ustrojstwem do kółek i mi poodpryskiwał ten pseudo chrom
2) tego ringa na soczewkę robiłeś sam czy to jakaś zdobyczna część typu "element dolnej części odpływu wody z sedesu z Castoramy" ?
 ?

1) czym wycinałeś otwory w odbłyśniku żeby nie pocharatać tego odbłyśnika, bo ja kiedyś próbowałem takim ustrojstwem do kółek i mi poodpryskiwał ten pseudo chrom

2) tego ringa na soczewkę robiłeś sam czy to jakaś zdobyczna część typu "element dolnej części odpływu wody z sedesu z Castoramy"
 ?
 ?Grabarz pisze:To jeszcze dwa szybkie pytania...
2) tego ringa na soczewkę robiłeś sam czy to jakaś zdobyczna część typu "element dolnej części odpływu wody z sedesu z Castoramy"?
Z wycięciem dziury były małe problemy, trzeba bylo uważać na szklo i na blache zeby jej nie przegiąć, ale wycinał mi dziure znajomy , ktory ma jakieś tam maszyny...
Ring tez mi on dorabial/wycinal ze stopu aluminium...
						- vwmarian
- czarny szatannnnnnnn 
- Kontakt:
trzoda na maxa
masakre robi nawet w dzień, a pomyślecć co bedzie noca   vwrulez
 vwrulez 

vwrulez
 vwrulez 
Mk II 2,0 GTI 16V (Czarnuch)
Audi 80 B2 quattro GTE
						Audi 80 B2 quattro GTE