Może się jednak pojawię

Patrzałem pogodę na ten dzień to ma padać :/

wkoncu ktos z 3miastadarekmk3 pisze:Jak nie będę miał pracującej niedzieli to też się zjawię.
 bedzie chociaz jeden reprezentat
 bedzie chociaz jeden reprezentat  na zakonczeniu byl bartas jak sie nie myle
 na zakonczeniu byl bartas jak sie nie myle  niebieskie mk3 vr6t
 niebieskie mk3 vr6t  
  :D:D na matarni sobie odpuscie i jazda do nas
:D:D na matarni sobie odpuscie i jazda do nas 

kolega z forumGregGL pisze:mam pytanie kto z chojnic ma czarnego mk3 2 drzwiowego pakiet gt czerwony naklejka pod lewa lampa tyl ?
 adriano
 adriano  ) a co ?
) a co ?
Kolego tak naprawdę to jestem z kujawsko-pomorskiego,a w trójmiescie tylko mieszkam i pracuję.To tak w ramach wyjaśnieniawkoncu ktos z 3miasta bedzie chociaz jeden reprezentat na zakonczeniu byl bartas jak sie nie myle niebieskie mk3 vr6t
oczywiscie kolego zabieraj se soba kolegow:D na matarni sobie odpuscie i jazda do nas

darekmk3 pisze:dropsik9977 napisał/a:Kolego tak naprawdę to jestem z kujawsko-pomorskiego,a w trójmiescie tylko mieszkam i pracuję.To tak w ramach wyjaśnieniawkoncu ktos z 3miasta bedzie chociaz jeden reprezentat na zakonczeniu byl bartas jak sie nie myle niebieskie mk3 vr6t
oczywiscie kolego zabieraj se soba kolegow:D na matarni sobie odpuscie i jazda do nas

Tak jak pisałem wcześniej,jeżeli nie będę pracował w niedzielę to się zjawię.
PozdraVWiam.
 tak mowie bo widze gdynia no to myslalem ze zwolasz kolegow
 tak mowie bo widze gdynia no to myslalem ze zwolasz kolegow  zawsze wiecej ludzi
 zawsze wiecej ludzi  i miejmy nazdzieje ze wpadniesz
 i miejmy nazdzieje ze wpadniesz 
A bo jego mk3 był widziany w sobote pod Carrefour Chojnicedropsik9977 pisze:kolega z forumGregGL pisze:mam pytanie kto z chojnic ma czarnego mk3 2 drzwiowego pakiet gt czerwony naklejka pod lewa lampa tyl ?adriano
) a co ?

:(:(
:(:(Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości